داخلی، سرور های داخلی ، مثل سرور های آسیاتکنقل قول:
نوشته اصلی توسط farnazhoveyda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خارجی، سرور های خارج از کشور
نمایش نسخه قابل چاپ
داخلی، سرور های داخلی ، مثل سرور های آسیاتکنقل قول:
نوشته اصلی توسط farnazhoveyda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خارجی، سرور های خارج از کشور
چرا نمیری شاتل؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kiarash Music [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب اینکه قیمت ترافیک هارو میارن پایین این خوبه و به صرفه ست واسه اونایی که سرویس حجمی دارن (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kiarash Music [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اگه طبق سیاست های جدید محدودیت نزارن رو ساعات رایگان و تو روزم مصرفش بالا نره (sm3)
من فهمیدم چی شده...
هم یه راه برای کنترل ماست...
هم یه راه دیگه برای فرو کردن تو ما...
این نکته دوم خیلی مهم تره.(sm51)(sm81)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به چند دلیلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Black-EYE [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- افتضاح ترین سرویس دهنده در دانلود رایگان شاتله (معمولا تا 60 یا 70 گیگ خوبه، بعدش سرعتو وحشتناک میبندند) (نامحدوداش که دیگه اصلا هیچی)
- من بیشتر با سرور های آسیاتک کار میکنم (HostDL)
- شاتل تو شهرمون خدمات نمیده(sm128)
یعنی چی تا 60 گیگ خوبه بعدش سرعت رو میبندن ؟! (sm179)نقل قول:
وقتی تو تایم دانلود رایگاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- چند شب متوالی یک سره رو دانلود باشی
- حجم دانلود شده هات برسه به 80گیگ و اینجاها (البته این تو شهر ها مختلف ، مختلفه)
مثلا اگه سرعت رو 500تا600 باشه میارند زیر 100 اگه باز ادامه بدی میبندند زیر 20
آها من تازه سرویس از شاتل گرفتم الانم 4 شبه دارم دانلود میکنم با سرعت 450 تو روزم همین سرعت (sm74)نقل قول:
بعضیا میگن مثلا 4 شب دیگه حداکثر تا یه هفته پشت سر هم دانلود کنی مثلا شبی 3 گیگ سرعت رو میارن روی 60 کیلوبایت حروم زاده ها(sm3)
ولی الان خیلی های دیگه هم هستن تو همین سایت شبی حداقل 10 گگی دانلود میکنن محدودم نمیشن هیچ وقت ... (sm51)
خب شاید هر شب دانلود نمیکنندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]