(sm2)حالا چرا یهو به خود میگیری ما که دوست داریم (sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)حالا چرا یهو به خود میگیری ما که دوست داریم (sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم شوخی میکنم انتر بزرگنقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دارم بات شوخی میکنم بابا داریوشنقل قول:
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم ناراحت شدی ؟! (sm126)(sm23)(sm222) من و تو که باهم این حرفارو نداریم توام میتونی به من بگی جاکش (sm2)(sm128)نقل قول:
(sm2)منم یکی ازون کوسکشام فرقی نداره که .. (sm222)
دمت گرم یاران جاننقل قول:
چقدر سود می کنی که حلقه ای 1300 می فروشی
(sm2)
ک.یرم دهنت یاران (sm50)