نه دیگه دیوث بازی درنیار تاپیک رسمیه(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه دیگه دیوث بازی درنیار تاپیک رسمیه(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2) میثم
کاملا درسته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر چی تو کله ات اومد این تاپیکو زدی نه خداییش قانعمون کن؟(sm2)
آقا من که فحش گذاشتم هر کی گزینه خیر نظر سنجی ار بزنه (sm70)
قانع كردن نداره اين يه كالكشنهنقل قول:
خب همه كالكشن دوست دارن اينم واقعا كالكشن قوي و خوبيه بهترم ميشه به مرور
تاپیک بی محتوا زود حذفش کنید مخصوصا این دیوث زننده تاپیک رو(sm2)(sm2)
گلابي خب الكي خير رو نزن ميبرمت يه جا كار دستت ميدما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون كاربر ديگه كه خير رو زد من خيلي دلم ميخواد بدونم دليلش چيه نمك ميخواسته بريزه يا نظرش بوده
《خیر》(sm2)