کی میتی احمتوند زد جلو ؟ (sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
کی میتی احمتوند زد جلو ؟ (sm77)
ادم خالی بند(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رأیمو میفروشم(sm120) هنوز رأی ندادم(sm128)
منظورم خواننده ها بود ، نصف خواننده ها رو اصلا نمیشناسم و گوش نمیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط پَسیا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آلبوم هایی هم که نوشته رو اصلا گوش ندادم
من آهنگ های خودمو گوش میدم ، با اینا هم کاری ندارم ، مگر اینکه خواننده ی مورد علاقم آهنگ بخونه
تو کل این البوما و این همه اهنگ فقط ترک دوم البوم ارایش غلیظ رو میشه گوش داد و قابل گوش دادنه
بقیه حتی ارزش یکبار گوش دادن هم نداشتن ...(sm155)
آلبوم بابک بدک نبودانقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو خدا به احمدوند رأی بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
شماره حساب بدم؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که میدونم برا چی میگی (sm70)اینم برا این که بسوزی(sm51)(sm128)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از موسیقی بی کلام خوشت میاد بهت معرفی کنم کیف کنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]