5 فایل پیوست
عکس های آلبوم اورژینال BACK IN BLACK
درود بر همگی
همانطور که قول داده بودم عکس های آلبوم AC/DC BACK IN BLACK که یکی آلبوم های پایه در زمینه راک می باشد .
اینکه من عکس میدم برای اینه که اولا شما بدونید واقعا سورس اصلی از کجا اومده و دوما وقتی من آلبومی رو تهیه می کنم مطمئنا آلبوم با ارزشی هست و ارزش دانلود کردن و مهم تر از اون شنیدن و گوش کردن داره. وینیل چیزی نیست که بشه برای موزیک دوزاری و الکی هزینه کرد. یک چیزی هم اینجا بگم که بچه های ایرانی متاسفانه اصلا برای تجهیزات هزینه نمی کنند . یکم اگه هزینه بشه مثلا دستگاههایی که flac می خونن و آمپی فایر های High end جدا که قیمت خیلی بالایی نداره بهترین کیفیت رو میشه گرفت. flac آلبوم های خارجی که تو اینترنت ریخته منم گلچینی ازشون رو دارم روزانه بهتون معرفی می کنم . مایش یه اکانت فایل گیر و یه اینترنت و کمی حوصله و کمی یادگیری. ایرانی که مدیر سایت براتون تهیه کرده که دستش درد نکنه که این آلبوم های ایرانی هم دونه ای 20 تا 30 دلار قیمشته. ازش بخرید flac ها رو. درسته ایرانی تو بدبختی و گیر وبیر و تحریمه ولی امکانات هم هستش. لا اقل برای موزیک گوش کردن امکانات هست.
فردا می آم ریپ این آلبوم که سی دیش خدمتتون ارائه شد از روی وینیل می زارم اونم 24 بیت و 192 که فکر نکنم رادیو ها هم همچین نسخه ای از این آلبوم رو داشته باشند . من گوش کردم صدا با آدم حرف می زنه اونقدر عالی ریپ شد.البته من ریپ نکردم یه آدم حسابی ریپ کرده