هیت ترین ترک با اختلاف تقدیر شادمهر. .
نمایش نسخه قابل چاپ
هیت ترین ترک با اختلاف تقدیر شادمهر. .
(sm77) الکی سیاوش قمیشی تا الان یه رای داره که اونم من دادم!!!!!!
یعنی هیچکی خوشش نیومده؟؟؟؟ من که خیلی قمیشی گوش نمیدم دوست داشتم!!
براي اينكه تازه اضافه كرده ديگه نميتونم بهش راي بدم (sm81) اين چه نظر سنجي ايه اول همه آهنگا رو بذار بعد راي گيري كن نه اينكه ميگي هر كي هر چي يادشه بگه اضافه كنم (sm25)
لایــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش اومدن با هیت بودن فرق می کنه... هیت آهنگیه که به اصطلاح بین عموم مردم گل کنه... یعنی همه شنیده باشن و احتمالا بخشی از متنشُ حفظ باشن (sm120)... به نظر من اگه بخوایم لیست بذاریم اینا فقط میتونن توی لیست باشن:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکی رنگ عشقه - رضا صادقی
دلقک - اصفهانی
گل هیاهو - فریدون
وایسا دنیا - رضا صادقی
سکوت - محسن یگانه
خاطره ها - بنیامین
بعضی ها رو با اغماض میشه قبول کرد... بعضی ها هم اصلا تو کتم نمیره تو لیست باشن (sm50)
حتی به نظرم آهنگی مثل بیقرار امین حبیبی (با اینکه رفته، اما هنوزم/ از داغ عشقش دارم میسوزم) بیشتر از خیلی از گزینه ها لیاقت حضور توی لیستُ داره (sm25)
در مورد امین حبیبی موافقم ولی گذاشتن الکی قمیشی درست بوده و میتونه هیت باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد وحید شما توی لیستتون آهنگی از شادمهر و چاووشی نیاوردید , چطوری انتظار دارید بهتون بگم لیستتون کامله ؟
از شادمهر تنها دو ترک تو ایران هیت شد (قبل از رفتنش) اونم دهاتی و مسافر بود جفتشون مال قبل از دهه هشتاده... از چاووشی هم ترک هیتی توی دهه هشتاد نداشتیم... شاید فقط با ارفاق بشه گفت سنتوری تا حدودی هیت شد (گرچه خودم اعتقادی ندارم)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جونم استقبال (sm100)
نمیدونم چرا همه ی نظرسنجی ها از 80 بالاتر نمیرن ! حداقلش دیگه باید 100 نفر شرکت کنن .