امتحان کردم فرقی نمیکنه هر وقت میخام اپلود کنم سرعت از 20 بالاتر نمیاد(sm175)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امتحان کردم فرقی نمیکنه هر وقت میخام اپلود کنم سرعت از 20 بالاتر نمیاد(sm175)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت اینترنتت چنده مگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
512
البته بستگی داره rate آپلودتُ چقدر باز کرده باشن برات... ولی به هر حال میشه با نرم افزارهای کمکی سرعتُ بهتر کرد ولی اونم نیاز به هاست ftp داره (sm25) حالا با امیر صحبت می کنم ببینم میتونه برات یه کاری بکنه یا نه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
آلبوم جدید میاد اول وقت میرسه دستم
البته اگه از خواننده خوشم بیاد میخرم(sm120)
از بیپ تونز و ... هم تا حالا خرید نکردم چون احتیاجی نبوده(sm59)
دنبال جمع کردن آرشیو هم نبوده و نیستم و نخواهم بود (sm120)
یعنی تا حالا هیچ آلبومی نبوده که ارزش 2-3 هزار تومنُ داشته باشه از نظر تو؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی آلبومها اصلا شیراز نمیرسه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیرازه دیگه (sm2)(sm10)نقل قول:
مگه میشه همچین چیزی ؟ (sm132)
آره چرا نمیشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی از آلبومها هست که لیست کردم اگه برم تهران یا شهر دیگه ای که اوضاعش خراب تر از اینجا نباشه، بگیرم (sm25)