تنظیم چنگال تقدیر گند زد به ذوقم :(
وکال رو هم عوض کرده بود (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
تنظیم چنگال تقدیر گند زد به ذوقم :(
وکال رو هم عوض کرده بود (sm74)
دموش که افتضاح بود . همون سبک تکراری و دم دستی
این که گفت دیگه البوم نمیدم چی شد نظرش عوض شد ؟ البته واسه تیتر شدن باید این خالی بندی ها رو کرد (sm51)
وکال نفسهای بی هدف و قبلش دیگه تکرار نمیشه ظاهرا
دمو حال نداد البته از رو دمو نمیشه نظر داد.....(sm174)
دو سال و نیم پس از انتشار آلبوم «حباب»؛
آلبوم «نگاه» محسن یگانه، 16 اردیبهشت منتشر میشود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظاهرا آلبوم خوش ساختیه ... دلکم و نه فوق العاده بودن ...(sm127)
خیلی خفن بود...میترکونه مث بمب
دلکم...جاده...نه...!تازه اینا ترک معمولیامون بودن
دیوار...نه...پرنده...و...!
خصوصیتو چک کن پیغام دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خصوصیتو چک کننقل قول:
نوشته اصلی توسط maei123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمو نچسب بود!
احساس میکنم صدای یگانه دیگه مثل گذشته نیست..
البته باید کامل بیاد گوش بدیم ولی سبکوسیاق تکراری بود
آهنگ چقدر دیر هم چقد بد میخونه کاش مثل همون دمویی که ازش پخش کرد سر آلبوم حباب میخوند
من نمیدونم چرا باید از چیزی که اطلاع ندارید حرف بزنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای آدم در طول 10 سال مسلما دست خوش تغییرات میشه مهم اینه صدا برای همه هوادرای یگانه عالیه و دلچسب
اون تیکه ترجیع بند چنگال تقدیره که 2 بار خونده شده به شکل مختلف یکی همونیه که تو دمو قبلی شنیدید یکیشم اینه پس نتیجه میگیریم که این آهنگ عالیه :)
مهم اینه که این آلبوم با اقبال عمومی مواجه میشه بر عکس آلبوم بیشتر خواننده های دیگه متاسفم که با این حرفم خیلی هارو نا امید میکنم
دمو با اینکه چندتا از آهنگای معمولیه آلبوم بود به گفته دوستان،اما به نظرم باید آلبوم قوی و خوبی باشه،بدون شک
خب حالا گریه نکن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amin.Just.Yeganeh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدیم حباب چقد با اقبال عمومی روبرو شد!
چیزی که مشخصه اینه که محسن یگانه بعد رگ خواب داره درجا میزنه!حالا شما طرفدارشی قبول نمیکنی نکن.
من خودم صداشو خیلی دوست دارم ولی واقعیتو باید پذیرفت
(sm50)
خواننده موفق کیه دقیقا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک دلکم که تو دمو بودو گوش کن از زمین جدا شو
ببین گل پسر با تخریب به جایی نمیرسی تو زندگیت سعی کن از زیباییهایه اطرافت لذت کاملو ببری نه تخریب!موفق باشی :)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد با مزه ای تو...خوشت نمیاد گوش نکن اصلا مشکلی پیش نمیاد استاد...(sm98)نقل قول:
دوست عزیز گمان میکنم شما گوشاتون ضعیف شده چشماتون هم همینطورنقل قول:
یه نگاه به دور برت بنداز ببین بهترین آلبوم این ده ساله موسیقی چکار کرد
یه عده که فقط تتلو گوش میدن میان نظر بدن
بابا کارو بسپارین به ما متخصصا
4شنبه میلیونی با نگاه
چه شود.
بترکن حسودا
ممنون آرین جان
(sm174) آریاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب ترکیه.ادیتش کردم یه ذره بیشتر گوش بدیم(sm128)
هوادار محسن نیستم. اما بهش احترام میذارم. چون از شخصیتش خوشم میاد
احتمالا آلبوم خوبی باشه///
حالا که رسیدی به مقصد بگو که من گم شدم توی یک حادثه(sm74)
البوم افتاد واسه شنبه
اینام دیگه شورشو درآوردن با این امروز و فردا کردنشون.خب عین آدم یه تاریخ قطعی اعلام کنن که هی جلوی مردم شرمنده نشن.هی چهارشنبه،شنبه،لابد باز سه شنبه(sm102)(sm102)(sm102)
تهیه کننده بی شعوری داره (sm2)(sm120)
رسیدن به تو آرزوی منه!(sm81)
کی؟به آرزوهای من میرسه....؟!(sm74)
...waiting
(sm50)
این پوستر رسمی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط امین 321 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز که عقب کشیدن تاریخ
ما که این همه صبر کردیم سه روزم روش
اگه تاریخش سه روزم میفتاد عقب تر
همزمان میشد با تاریخ تولد خود محسن یگانه
چون میدونم متولد 23 اردیبهشته
(sm3) نندازنش بعد ماه رمضون خوبه، 5 بار تاریخ عوض کردن
تو این جور کنسرتام الکی میگن قطعات البوم اجرا میشه خیلی بترکونن دو سه تاشو اجرا میکنن جو الکیه که ملت برن
دقیقا خوب شد بلیط کنسترشو نگرفتم (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینهمه بد قولی فقط باعث میشه از طرفدارای محسن یگانه کم بشه و بدتر همرو ناراحت میکنه