لطفا برای تهیه البومها باید چیکار کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا برای تهیه البومها باید چیکار کرد
راستی محمد جان خوب شد یادم انداختی ، منم میخواستم این آلبوم های لوریس رو داشته باشم
یه چیزی بگو که تو چنته داشته باشم و آپ کنم (sm10)
پرهام همه چی داره، هفت هشت تا از ماهور بگو آپ کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77)(sm77)
همش 3،4 تا از ماهور دارم که 2،3 تاشم آپ کردم قبلا (sm72)
دستت درد نکنه، خب هفت هشت تا از آوای شیدا یا آوا خورشید، باربد هم قبوله (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 6 7 تاشو دارم cd از موسیقی نواحی خواستید بگید آپ کنم.....
(sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا حتما باید 7،8 تا آپ کنم واس خاطر لوریس؟؟؟
اونوقت باس یه تجدید نظری داشته باشم تو افکارم (sm148) (sm88)
دوستان خوبم این تاپیک برای همدلی و همراهی زده شده. قرار است در حد توان مشارکت داشته باشیم. ضمنا لازم است نسیت به هم دست و دل باز باشیم و اگر کاری از دستمان بر می آید دریغ نکنیم. کار ما مشارکت است نه معامله.
دوستان امکانش هست آلبوم بوی دیروز 28 از فریبرز لاچینی رو گروهی بخریم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقریبا همین چیزی که پرهام گفت... موسیقی فیلم و تئاتر و کارهای آموزشی و ... برای من اولویت های آخره....نقل قول:
قبلا هم گفتم سلیقه شخصی من جمع کردن آلبوم های سنتی و کلاسیک و کارهای بی کلامه ولی باز هم تابع جمعم
لطفا آلبوم یا تو یا هیچکس از مریم حیدرزاده رو بزارین.با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا شب بهتون پیام میدم که چکار کنین ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول جان همینطوره کار ما همکاری جمعیه نه معامله شخصی
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط CR7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم آلبوم های آقای لاچینی رو هم مد نظر قرار خواهیم داد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی یکی از این فیلم های تئاتر رو شما و پرهام می گرفتین میدیدین بعد نظر میدادین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا بر حسب اتفاق ، قبل اینکه این فیلم های تئاتر رو پیشنهاد بدی ، من " آمدیم نبودید، رفتیم" رو دیدم ، و لذت بخش هم هست ، ولی تو اولویت نیست محمد عزیز
نقل قول:
چه خوب که حداقل به این مهم واقف هستید که دیدن تئاتر لذت بخش هست.
(sm176)نقل قول:
دوستانی که در خرید مجموعه لوریس چکناوریان و شناخت دستگاه ها مشارکت کرده اند لینک آلبوم های پایین رو براشون فرستادم.
دوستانی هم که مایل به دریافت آلبوم ها هستند و در خرید آلبوم ها تا حالا همکاری نکرده اند پیام بدن که بهشون بگم چکار کنن.
با تشکر از دوست گرامی abbasinfos
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من خرید مجموعه فیلم های تئاتر فکر خوبیه اگر تعدادمون زیاد شد منم هستم .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این 3 تا البوم از شرکت ماهور دارم البته با کیفیت
128
جدا از این از شرکت ماهور آلبوم دارم تعدادی ها 128 تعدادی هم 320 اگر کسی با 128 موافقه بگین آپ کنم لینکشو بدم به محمد آقا
به نظر من اگر امکان داره اسم آلبومهایی که دوستان به محمد عزیز ارسال میکنن توسط ایشان در صفحه اول تایپیک ذکر شه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadadim [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست گل شما درد نکنه ، ولی این تاپیک جهت آلبوم با کیفیت Cd Rip ، یا نهایتا 320 بیپ زده شده ، و آلبوم های رایگان بیپ قرار داده نمیشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadadim [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایده خوبیه انجام میشه.(sm10)
البوم منوچهر همایون پور عالی بود ...باتشکر از عباس و محمد(sm127)
پرهام جان من آلبومها رو رایگان بدست نیاوردم .اطمینان دارم تو نت هم پیدا نمیشه.نقل قول:
یه گروه چند نفره از رفقا بودیم تو شهرمون با هم پول میذاشتیم آلبوم اصیل خریداری میکردیم حالا هم دیگه دسترسی به سی دی این آلبومها برام امکان پذیر نیست چون بعضیا بدلیل مشغله کاری خارج از استانم رفتن و اصل سی دی در اختیار اوناست.
فکر میکنم 20 تا 30 تایی از سی دی های ماهور دست خودم باشه
لوریس چکناوریان
من قصد جسارت نداشتم عزیزم ، اگه بی ادبی کرده باشم به بزرگی خودتون ببخشین محمدامین دوست داشتنینقل قول:
یه 10 روزی نبودم اینجا چقد سوت و کور شده .
دوستان ببخشید یه مسافرت کاری پیش اوند دیگه مجبور بودم برم هر از چند گاهی اگه فرصتی پیش میومد و نت در دسترس می بود یه سری به سایت می زدم.
برای خرید این ماه نظرتون در مورد خرید آلبوم های لیلی افشار چیه؟
3 آلبوم پایین تو محیط نت با بیت ریت 320 موجود هست پس نیازی به خرید این آلبوم ها نمی باشد.
1 . باخ برای گیتار کلاسیک
2 . هزار و یک شب
3 . تلخ و شیرین
به غیر از این آلبوم ها 4 آلبوم میمونه برای خرید اگه مناسب میدونید که نفری 5 تومن به اکانت بییپ من انتقال بدین که آلبوم ها رو خریداری کنیم.
البته یکم صبر کنید ببینیم درصد مشارکت چطوره شاید مبلغ انتقال اعتبار نیز کمتر شد.
اینو بزار تو لیست
(sm176)
به نظرم کارهای علیرضا مشایخی یه سر و گردن بالاتر از خانوم افشاره و اولویتش برای خرید بیشتر باشه، پیشنهاد می کنم کارهای ایشون رو بگیریم، باز هرچی جمع بگه.
از داریوش رفیعی غافل نشید!(البته اگه رفقا مایل باشن) میگم یه درگاه واسه این خریدا باز بشه خیلی خوب میشه و یه نفر مسئول خرید بشه(sm98)
دوست عزیز چشم این آلبوم نظرسنجی نمی خواد خودش همیجوری رفته تو لیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط CR7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چشم آلبوم های استاد مشایخی رو مد نظر قرار خواهیم داد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از داریوش رفیعی کدوم آلبوم ها رو ندارین ؟
برای قرار دادن درگاه بانکی هم با امیر صحبت می کنم ببینم چی میشه.
محمد جون هیچ کدومشو ندارم(sm50)نقل قول:
حالا یه کاریش می کنیم یکم صبور باشید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]