خداییا فقط به ما صبر بده(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
خداییا فقط به ما صبر بده(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسيار نظر ارزشمندي داديد. گذشته از هر چيز ديگه در گذشت يه جوون به خاطر جدال نابرابر با سرطان واقعه تاسف آوريه. كي مي دونه نفرينش رو بايد به كيا كرد... اونايي كه سوخت سرطاني و غذاي سرطاني و مسموم به خورد ملت ايران ميدن اونايي كه درهاي مملكت رو بستند و همه مون رو اسير فاجعه انساني ياس و نااميدي كردند. لعنت خدا و پيامبر به همه شوننقل قول:
نوشته اصلی توسط behnaam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه خواننده ی محبوبم نبود ولی همیشه کاراشو دنبال می کردم خیلی پیشرفت کرده بود تو این دو سه سال اما . . . .
دعاهامون اثر نکرد ولی اینو هم باید بدونیم مرتضاهای زیادی در ایران وجود دارن که چون شناخته و محبوب نیستن کسی حالشونو نمی پرسه .
(sm74)
خدا ببخشه اونو که نموند که قلبه سادمو اون به خون کشید(sm74)
عشق ادعا سرش نشد آخرش نشد که از یاد من بره(sm81)
روحش شاد خدا به خانوادش صبر بده
روحش شاد یادش گرامی تسلیت به خانواده محترم این عزیز یکی هست
روحش شاد ... (sm50)
از امروز...تا چهل روز...هر روز... آهنگای مرتضی...به یاد مرتضی...(sm74)(sm172)
کـــــی میـــــاد جـــــــای تـــــــو؟ (sm74)
ساسی مانکن:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام و عذر خواهی بابت لحن تند کامنت دیروز
-از همه دوستان خواهش میکنم هر جا فیلم و یا تصویری از مرتضی که در حال بد و نامناسب(منظورم شرایط بحرانی بیماری) دیدید آنرا پاک کنید و از باز نشر آن جدا خودداری کنید و در صورت امکان با ریپورت کردنش امکان پخشش رو از سایتهای مرجع مثل یو تیوب مسدود کنید. امیدوارم آن شخص سنگدلی که به خود اجازه داده تا از این صحنه عکس و فیلم بگیره ...حتی زبونم نمیچرخه نفرینش کنم ولی امیدوارم خدا به راه راست هدایتش کنه.
-دوستان پیکر مرتضی عزیز از بیمارستان صبح دیروز منتقل شده...دلیل تجمع در برابر بیمارستان را ما متوجه نمی شویم. در آن بیمارستان بیمارهای دیگری هم هستند که شنیدن صدای بوق اتومبیلها هم برایشان خوب نیست چه برسد به جنجال و دعوا و صداهای دیگر...شما را به خدا رعایت حال دیگران را بفرمایید.برای خانواده های بیماران دیگر نیز عزیزان بیمارشان به همان اندازه مرتضی عزیزند؛ خواهشا رعایت بفرمایید.
-همه داغ دیده ایم و ناراحت از دست دادن مرتضی...ولی تجمعاتی که از روی صمیمیت شما عزیزان شکل گرفته و حق شماست و همچنین باعث افتخار برای ما دوستان مرتضی و جامعه هنر؛ متاسفانه داره به سمتی میره که حتی ممکنه در روند تشیع و مراسم مرتضی ایجاد اخلال کند.ملتمسانه تقاضا دارم که رعایت بفرمایید تا بتوانیم مراسمی به دور از حاشیه و در شان مرتضی عزیز برایش برگزار کنیم.
کوچک شما
شهرام شکوهی
یه روز توو خنده هات گفتی
تو میمونیو من میرم
تو میمونیو من میرم ..
بلیت کنسرت تورنتو که قرار بود 29 نوامبر (8 آذر) مرتضی پاشایی اجرای زنده داشته باشه ولی .. انگار قسمت بود برای فرشته ها بخونه
امکانش هست البومش بیاد؟
چون فک کنم تمومش کرده بود(sm74)
اره میلاد ترابی گفت دو تا قطعرو با من کار کرده و گفتش آهنگ آخرش به خاطر مریضیش صداش اون صدای همیشگیش نبود و جون نداشت بخونه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط darkmlu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تصاویر ساعاتی پیش از به خاک سپرده شدن مرتضی پاشایی منتشر می شود
http://uploadboy.com/wtvkhboyny65.html
توی این کلیپ این حرفو میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشک های فرزاد حسنی در رادیو بعد از اطلاع از درگذشت مرتضی پاشایی
کلیپایی که هست همینائیه که گذاشتم اون کلیپی هم که تو منظورت هست کار درستی نیست پخش کردنش منم ندارم تو هم اگه داری پاکش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm81)
خلاصه گزارش ویدئویی مراسم تشییع مرحوم(sm81) مرتضی پاشایی
http://uploadboy.com/gx32oq6v54f4.html
مراسم تشییع پیکر زنده یاد مرتضی پاشایی 1 (تالار وحدت)
خدا رحمتش کنه ! من هم سرطان هم داشتم ولی هنوز هم کم بیش دارم ولی اولش این قدر عزیز بودم که تونستم با اون کسی که میخوام ازدواج کنم ! ولی مرتضی پاشایی محبوب بود وبا وجود سرطان عزیز تر شد ! خدا رحتمش کنه خیلی دلم به حالش سوخت ! بغض کرده بوم !(sm81)
ایشاالا تو هم خوب میشی(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIREZA.K [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیل ممانعت با خاکسپاری مرتضی پاشایی چه بود؟
به گزارش خبرنگار اعزامی تی وی پلاس مراسم خاکسپاری خواننده جوان پاپ ایران، مرتضی پاشایی به دلیل ازدحام جمعیت برگزار نشد.
امروز یکشنبه 25 آبان 1393 قرار بود پیکر مرتضی پاشایی از تالار وحدت تشییع و در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شود که به دلیل حجم بالای جمعیت و ازدحام بیش از حد که از اقصی نقاط کشور برای شرکت در این مراسم حضور پیدا کرده بودند، این مراسم ناتمام ماند و قرار شد مراسم خاکسپاری در روز دیگری با تدابیر بیشتری انجام می شود.
اخبار بعدی این مراسم لحظه به لحظه در اختیار طرفداران و دوستداران مرتضی پاشایی از طریق تی وی پلاس قرار خواهد گرفت.
اون کلیپه که ازش صجبت میکنید مگه چی داره که نمیزارید؟؟(sm77)(sm74)نقل قول:
مثل این که یکی از پرسنل بیمارستان از لحظه جون دادن مرحوم پاشایی فیلم گرفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهت زدگی رضا گلزار و اشک های ستاره زن سینمای ایران در روز وداع با مرتضی پاشایی/فتو کلیپ اختصاصی تی وی پلاس
کیفیت بالا :
کیفیت معمولی:
ارور 404 میده.انگار پاک شدهنقل قول:
با چند ساعت تأخیر
پیکر مرتضی پاشایی در قطعه هنرمندان بهشتزهرا(س) آرام گرفت
سرانجام با کاستهشدن از انبوه جمعیت دوستدار مرتضی پاشایی در بهشت زهرا(س)، امکان تدفین پیکر این هنرمند موسیقی مهیا شد و صاحب صدای «عصر پاییزی» رخ در نقاب خاک کشید.
● گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------
به گزارش خبرنگار موسیقی خبرگزاری فارس، عصر امروز اعلام شد آیین خاکسپاری پیکر مرتضی پاشایی که به آرامستان بهشت زهرا(س) منتقل شده بود، به دلیل ازدحام جمعیت به فردا موکول شده است.
با این وجود و پس از کاستهشدن از انبوه جمعیت دوستدار مرتضی پاشایی، امکان تدفین پیکر وی فراهم آمد و دقایقی پیش پیکر بیجان این هنرمند فقید در قطعه 88 بهشت زهرا(س) آرام گرفت.
هماکنون بر مزار این هنرمند موسیقی پاپ، مراسم قرائت زیارت عاشورا برپاست.
به گزارش فارس، مرتضی پاشایی (متولد 1363) خواننده، نوازنده، آهنگساز پاپ فارسی و تحصیلکرده رشته گرافیک بود. او از کودکی به موسیقی علاقه داشت و نواختن گیتار را از سن چهارده سالگی آغاز کرد.
این خواننده خوشصدای کشور که از بیماری سرطان رنج میبرد، طی یک سال اخیر به دفعات تحت درمان قرار گرفت اما سرانجام صبح روز جمعه دار فانی را وداع گفت.
روحش شاد و یادش گرامی باد.
نه مشکلی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط benyas [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه دروغ می گفتی واسه من میمیری بگو عاشقم نبودی تو که داری میری....(sm74)
به خدا همش دروغه که منو دوست داری تو که روی قلب من اینطوری پا میزاری....(sm74)
(sm81)(sm50)
(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)
راست میگه لینک دانلودو که بهت میده روش کلیک میکنی ارور 404 میده(sm74)نقل قول:
آره کلا امروز سرورای آسیانک وضعیت پایداری نداره کلا نت امروز نمیدونم چرا مشکل داره، درست میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
بخاطر روز تشییع سرعت همه اینترنتارو آوردن پایین(sm142)نقل قول:
دانیال مرتضی پاشایی چند تا خواهر بردار داره؟
فرزند چند خانواده و اصالتا کجایی هستن؟
ظاهرا داداشی داره بنام مصطفی درسته؟
حتما ببینید این کلیپ رو (sm50)نقل قول: