خیلی هم خوبه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی هم خوبه ..
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو باید بندازن تو وایتکس بعد با سفید کننده صاف بشورن بندازن تو ماشین لباسشویی هشت کیلویی با مشکین تاژ بشورن مگر تغییر سلیقه بدی
باز می خوام بیام مشد ..الی کوفتت بشه (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان به خودش بگی بلد نیست اسکرین چجو میگیرن ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت چی یاد نگرفتی به سلیقه دیگران احترام بذاری ..
چی (sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرم + افطاری + موج های آبی + پاساژ (sm70)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تبلت خ خوبه
(sm30)نه به دو تای اول نه به دو تا اخرنقل قول:
هوواوِی یه فبلت زده دیدی علیرضا !؟؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر خوب برای طرفداران پینک فلوید
به نقل از پلی سمسون همسر دیوید گیلمور, آلبوم جدید گروه پینک فلوید در ماه اکتبر امسال به نام "'The Endless River رودخانه بی پایان" منتشر خواهد شد. آخرین آلبوم رسمی گروه پینک فلوید به نام "The Division Bell ناقوس جدایی" بود که بیست سال پیش تهیه شده بود.
با همه دیگه (sm70)نقل قول:
من کیف میکنم مغازه ها رو می گردم و ملت و سر کار می زارم (sm70)
اوندفعه دیدمش ..باس بشینم نقد و بررسیشو بخونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو من تو یه پیج دیدم ..تایید شده آیا ؟(sm29)نقل قول:
- «محسن یگانه» به ناچار در حال تولید آلبوم چهارم است(sm120)
میشه لطف کنه تو زحمت نیفته (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعاً محسن یگانه قصد داشت که آلبوم دیگری را منتشر نکند یا از این مسئله به عنوان یک حربه تبلیغاتی برای آلبوم چهارم استفاده کرد؟
من مطمئن هستم که تصمیم محسن قطعی بود و باز هم تأکید میکنم که فقط به خاطر هواداران و بچههای «جاست یگانه» قبول کرد. محسن میگوید که نمیدانم چرا بچهها نمیتوانند تکقطعه را قبول کنند.(sm30)(sm30)
خواننده ای که بچه های وبلاگ واسش تصمیم میگیرن(sm120)نقل قول:
چرت میگه باو این کارشم مثه این سیدی رو بخر جنبه تبلیغاتی داره(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجبوره ميفهمي مجبوره (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
ویکی پدیا هم زده
گویا اکتبر میاد
آره آره . من دقيقا همين مشكل رو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاييده منو (sm25)
دمت گرم. فداييييي داريييييييي (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازت توقع ندارم دستامو شعله ور کنی
آرامشی بهم بدی تنهایی مو پرپر کنی
ازت توقع ندارم به بودنم عادت کنی
یه ذره از وجودتو با حس من قسمت کنی ...
*این هفته منتشر می شود ...
بی تفاوت ... خواننده: امیر کریمی _ ترانه سرا: بابک صحرایی _ آهنگساز: امیرعباس حسن زاده _ تنظیم کننده: پوریا حیدری
اي جان (sm51)
عجب عكسي (sm74)
چرا اين گروه دوباره جمع نميشه (sm81)
كدوم گوري هستي به دادم برس
به چشماي كي زل زد بي شرف
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستیه کیه؟(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم میمیرم از غمت
آشغال یروز بیا ببینمت
(sm50)
(sm70)نقل قول:
(sm59)اولین گوشی نوکیا پس از ادغام با مایکروسافت
لومیا 830
lumia is my love (sm128)
پس از طی مراحل قانونی؛ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همتین من تو رو خیلی دوست میدارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از افطار میام بریم اون پشت مشتا (sm59)نقل قول:
(sm100)