انگار خبری از گذاشتن آلبوم نیست(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
انگار خبری از گذاشتن آلبوم نیست(sm81)
یکی آپلود کنه آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منتشر شده اصلا؟
آره بابا کسی نیست که بزاره همه خوابن...(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان اسم تاپیک شد منتشر شد....
جلل خالق...
امیر آلبومو بزار دیگه!!!!!!!!!!(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتشر شده ولی کو هیچی که اینجا نیست...(sm1)(sm178)نقل قول:
زیر پلی (sm120)
بلاخره آلبوم رسید دستتون یا نه؟؟؟
مِرا زیاد حرف میزنی(sm98)
(sm27)
احمَتَم خوبی بابا جان(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای داد بی داد......صبر.............سکته........(sm 81)
(sm120) زر نزنید فقط گوش کنید
اگه عاشق صادقی هستی منتظر باش وگرنه دو تا ترک متوسط دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبق انتظارات ریده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از قبل بهترم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چطوری (sm10)
قضاوت نکن....فقط گوش کن....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان لطفن خفه شید فقط گوش کنید (sm2)
الحمدالله رب العالمین (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوب باشی ، ما هم خوبیم پسریم
(sm127)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ساعت و ده دقیقه یواشکی دارم همین کارو میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)(sm10)نقل قول:
بلد نیستی شوخی کنی ببند خواهشا
زر نزن انقد دیگه فقط گوش کن .. (sm120)
سک نگید فقط گوش کنید
(sm120)حواسم نبود تصویر مشخصاتو پاک کردم یکی اپ کنه اگه داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
ترک 1 ..
راکو ..
(sm2)
از راکش صدای شیلنگ و تخته میاد .. (sm2)
مرسی امیر
اونیم که اپ کرده تشکر
(sm2)بابا اینکحه شد 16 تا و تو مسیر داره میاد همینطور اضافه میشه
تا دیش 14 تا بود (sm120)صبی 15 تا الانشم شونزده تا (sm120)
من فکر کنم مسترینگ دست سینجول بوده (sm2)
(sm2)
این صادقی کی می خواد از شیر پلنگ بکشه بیرون (sm2)
(sm2)بش احساس قدرت میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر باقیش کو ؟!
هاستتون هم که ریده ، من همه جا 1 مگ دانلود میکنم اینجا 200 کیلوبایت
روزا نمی شناسم تورو شبــــــــا تو خاطرات (کس) غلط می خورم (sm2)
زر نزنید گوش کنید (sm120)
ریدم به این کاورای موسیقی ما هیچی دیده نمیشه