نسخه 32 بیتی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نسخه 32 بیتی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا دانلود کنیم یا نه یکی بگه؟
- (sm98)
دانلود کن ولی حداقل هرماه از تو ویندوز آپدیتش کن!
یعنی چی از تو ویندوز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی
- (sm93)
ویندوز 8 و 8.1 که روی لپ تاپ زغالی ما جواب نداد و باعث کندی سرعتش شد . به نظرتون 10 روش نصب میشه ؟ (sm132)
راستی یه سوال دیگه . چند وقت پیش یه ویندوز 7 از نت دانلود کردم ولی موقع رایت کردن روی dvd به مشکل برخوردم و روی dvd معمولی جا نمیشد و نیاز به dvd9 احساس شد .
حجم این نسخه ارائه شده فعلاً در حالت ایمیج 3.7 گیگه . آیا برای رایت روی dvd معمولی بازم به مشکل برمیخورم و حجمش زیاد میشه ؟
(sm132)
برای نصب ویندوز حتماً نباید با DVD نصب کنی میتونی از یه فلش 8 گیگ استفاده کنی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Winston [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از طریق این برنامه میتونی فایل ISO دانلود شده ویندوز رو بوت کنی روی فلش و نصب کنی، سرعت نصبش هم حتی بیشتر میشه نسبت به DVD !!
اون بخاطر نسخه 64 بیتی aio ویندوز هستش گاهی اوقات از 4.7 میزنه بالانقل قول:
نوشته اصلی توسط Winston [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف شما متین ولی تهیه یه فلش 8 گیگ اونم فقط به خاطر اینکه هر 6 ماه یکبار بخوام ویندوز عوض کنم به نظرتون توجیح اقتصادی داره ؟ (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فلش 4 گیگ دارم که سالی یه بار هم ازش استفاده نمی کنم . به نظرم خرید یه dvd9 به صرف تره . دنگ و فنگ بوت دار کردن هم نداره (sm132)
پس اگه نسخه 32 بیتی دانلود کنم ، مشکلی به وجود نمیاد؟ (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخاطر حجم آپدیت هم میشه یه سری سایت ها ویندوز رو با آخرین آپدیت میزارن برای دانلود واسه همین حجمش میره بالای 4 گیگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه 32 بیتی تا 4 گیگ رم بیشتر ساپورت نمیکنه اگه رمت زیره 4 مشکلی نیس ولی اگه بالای 4 باشه باید 64 نصب کنی!نقل قول:
دنگ و فنگی نداره !! شما فقط میخوای فایل ISO رو بدی به برنامه و دیگه بقیه کارهارو خودش انجام میده!
یه فلش 8 گیگ معمولی قیمتی نداره که! هر جور راحتی (sm50)
منم چند وقت پیش ویندوز لب تاپم رو با فلش نصب کردم خیلی هم بهتر از dvd هست والا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pantera [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بدبخت الان یک بازی کال او گرفتم 4 تا دیویده پیر میشم تا نصب بهشه این لعنتی
الان نصب کنم یا نه ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
(sm120)خب دوستمون فکر میکرد شما حتمن فلش داری واقن چجوری بدون فلش زندگی میکنی (sm59)نقل قول:
گفتم بعضی وقتا اونم نسخه aio کو تا این نسخه بیاد شما میتونی 64 بیتی پرو دان کنی راحت
نه چه مشکلی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Call of Duty: Advanced Warfare ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه نصبش کردی منظورت به دوباره نصب کردنشه تو ویندوز 10، اصلاً احتیاجی به این کار نیست مگر اینکه تو درایوی نصبش کرده باشی که ویندوز نصبه ولی بازم مشکلی نیست (sm120) میتونی انتقالش بدی تو یه درایو دیگه!
از سیوهات هم یه بکاپ بگیر بعد از تعویض ویندوز بریز سره جاش، انگار که اصن هیچ اتفاقی نیوفتاده (sm51)
به نظرت برنامه ای هست که بشه رو پی سی نصب کرد و از برنامه های نصب شده بک آپ گرفت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط hasan007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نه منظورم بک آپ گرفتن از
programs and features
به صورت تکی بود
نمیدونم والا سرچ بزن تو گوگل شاید پیدا کنی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط hasan007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند نفر تو انجمنای دیگه سوال کرده بودن به ج نرسیده بودننقل قول:
(sm172)
گردو کی ویندوز 10 میزنه؟ (sm132)
خوب اگه برنامه ی خاصی هستش که نمیخوای پاک بشه و فایل نصبیش رو نداری میتونی پوشه برنامه مورد نظر رو زیپ کنی و کپی کنیش یه جا که هر موقع مشکلی پیش اومد اینو از زیپ در بیاری و استفاده کنی میشه همون پرتابلنقل قول:
ویندوز 10 برای کاربران خانگی بصورت خودکار بروز میشود
رید ماکروسافتنقل قول:
انواع نسخه ها منتشر شد
یه سری از برنامه ها این روش،روش ج نمیدهنقل قول:
یادمه چند سال پیش انجام دادم
الانم زده ولی بتا هست اصلیشم به زودینقل قول:
میگم ویروس کش نصب نکنیم ها ماله ویندوز مثل اینکه قوی خودش(sm77)
چه جوری اکتیو کنیم ویندوزو کسی نمیدونه(sm98)
ابتدا CMDرا در حالت ادماین باز کنید . بدین منظور می توانید عبارت CMD را در منوی استارت سرچ کنید و با راست کلیک روی آن و انتخاب Run As Administrator اقدام کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپس کد زیر را در آن وارد کنید و اینتر را بفرشارید
slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
کمی صبر کنید تا پنجره ای که بیانگر key is installed می باشد ظاهر شود
حال این کد را وارد کنید
slmgr /skms kms.xspace.in
مجدد بای پیغامی که نمایان میشود صبر کنید
در انتها این کد را نیز وارد کنید
slmgr /ato
حال شما موفق به فعال سازی این بیلد از ویندوز 10 شده اید..
اول از این برنامه استفاده کن اگه جواب نداد از روش بالا استفاده کن :
اون یکی جواب نداد الان برای اجرای این تو استارت دیگه سرچ رو برداشتننقل قول:
(sm120)من هنوز درایوراش برای سیستم نیومده دارم با ویندوز 2009 حال میکنم (sm120) هیچی سون نمیشه هییچچیی
چی نوشتی خودت فهمیدی
ریدم تو سون فقط 8.1نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]