الان پست اول رو به روز میکنم دقت کنید !!!
نمایش نسخه قابل چاپ
الان پست اول رو به روز میکنم دقت کنید !!!
خوب میخواهم رکورد بزنیدا (sm120)
این جدیدا 12 بهمن هیچکدومش نشد (sm74)
تست کردم خودم مشکلتون دقیقا توضیح بدید (sm120) موفق و پیروز باشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط daryaye.abi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کد شارژ هزاری ایرانسل
ارسال 1 به 737866 بعد ارسال 0 به 737866
بعد از شما یه سئوال میپرسه که جوابش به فارسی بزنین
سینما
بعد شارژ میده و به همین شماره
laghv
بفرستین تا لغو بشه
کار نمیکنه هیچکدوم(sm74)
اندازه همون هزار تومن اس دادم فقط(sm120)
شارژ شدید؟
من نشدم از هیچکدوم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار نکردن (sm120) ایرانسل دبه کرده در همش رو بستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم کد دیشب کار نکرد(sm120) اشتباهی گذاشتم الان یک کد میگذارم 20 دقیقه مفتی با ایرانسل حرف بزنید دیگه 2 تومنی میشه(sm128)
پست اول رو به روز میکنم
اندازه 9000 تومان میشه حرف ...
(sm120) یکی از قوی ترین تاپیک های باران امشب جنجال به پا کرده ! ! ! (sm128)
دلیور نمیده !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جک میگی ؟ (sm142) شما اصلا مال تاریخ امروز رو ارسال کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
الان دلیور داد، اینترنت که با فصله ۱۰ ساعتی جوابش اومد،ببینیم این چقد میکشه، مرسی
90 دقیقه کم نیست ارزشش رو داره (sm120)به حرفم گوش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
منتظریم، اون یکیا جز اینترنت واس من جواب نداد،ببینم این میشه
واسه منم جوابی فعلا نیومد
صبر کن میاد
ایول بعد از یک روز جوابش اومد(sm118) 92 دقیقه مکالمه رایگان فعال شد .
تو فوق العاده ای جادوگر
مهران(sm118)
من برم یک چندتایی سیم کارت بخرم اینجوری کارم نمیشه (sm120) واقعا استقبال از چنین تاپیک فوق العاده ای کمه مدیر کجایی؟!!؟
(sm120) فوق العاده ای از خودتونه امشب 1000 دقیقش کردم (sm120)(sm128)(sm128)برید حالشو ببرید با قدرت مند ترین تاپیک باران در خدمت شما هستیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daryaye.abi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) تیش تیش تیش گرفته این دل چه آتیش گرفته (sm98) از دست شما دوستان عزیز !!!(sm142)
(sm128) واقعا من اگر جای شما بودم موزیک باران رو تعطیل میکردم میشنستم پای این تاپیک و میترکوندمش
کاش 90 دقیقه رو نمیزدیم (sm81) 1000 دقیقه پرید .
آقا این اصلا ارسال نمیشه ،میگه ارسال ناموفق ...مشکل از منه یا همینطوریه؟؟؟؟
شاید مال اینه که قبلا از سرویس های دیگس استفاده کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط 006 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه داداش من اون یکی رمز رو اصلا نزدم...نقل قول:
اصلا تحویل نمیده؟؟؟؟
(sm120) الانم یک امتحانی بکننقل قول:
نوشته اصلی توسط 006 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه هم این مشکل رو دارید که پیامک اصلا ارسال نشه؟
واسه منم به این4619 هیچ پیامکی نمیرهنقل قول:
به چند از دوستان هم گفتم کد ها رو بفرستن ( در حالی که قبلا هیچ پیامکی به این سامانه نزده بودن ) فرستادن ولی ارسال نشد .
شانس مارو باش(sm120)
در لوله رو گل گرفته ایرانسل (sm59)
4619
کلا تعطیل شد
کلا ظاهرا نابود شد رفت (sm120) در تاپیک رو همین جا گل میگیریم (sm70) (sm30)
پایان Fin !
[QUOTE=daryaye.abi;285325]واسه منم به این4619 هیچ پیامکی نمیره
به چند از دوستان هم گفتم کد ها رو بفرستن ( در حالی که قبلا هیچ پیامکی به این سامانه نزده بودن ) فرستادن ولی ارسال نشد .[QUO
سلام به همگی...من کد رو به 4619 فرستادم که دلیور نمیشد و پیام میومد که پیام ارسال نشد بالای 30بار پشته هم فرستادم تا بالاخره یکی از پیام ها دلیور شد.همین جور پشته هم بفرستین پیام و تا دلیور بشه الان من 3تا سیمه خودم و 5 تا سیمه خانوادمو یا چند تا از دوستامو 1000 دقیقه شارژ رو با 300تا پیامک رایگان رو فعال کردم برای همه سیم کارت ها 10مین بعد از دلیور شدن پیام میومد که 1000مین شارژ فعال شد.پشته هم اس بدین تا دلیور بشه
[QUOTE=amir_a2222;285525]حتما حجم درخواست ها بالاس (sm120)نقل قول:
اگر کسی روشی رو که بالایی گفت رو تست کرد و کار کرد تایید بدید پست اول رو به روز میکنیم