(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرخ های سنگین و زنگ زده زندگی با دست های نامرئی امید می چرخد.
بدتر از مرگ چیست؟ آنچه بعد از آمدنش مرگ را میطلبی.
آبادی یک کشور از روی میزان آزادیش سنجیده می شود، نه از روی حاصلخیزیش.شارل دو مونتسکیو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جشن تیرگان مبارکـــــ(sm137)
تجربه اسمی است که افراد به اشتباهاتشان می دهند.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند. فاصله این دو را زندگی کنیم. (sm127)
ساقیا ته استکان هایت نمیگیرد مرا
لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز
نه شراب روس میخواهم نه جنس ارمنی
از همین سگ مزه های تلخ ایرانی بریز!!
(sm2)
ژوووووون چه آواتاری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو عمدا واسه تو گذاشتم که شب گمراه ت کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط free spirit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخ دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام یاد گرفتی ورود پنهانی میای که ترور نشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط free spirit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش با خودم میگفتم صادق چه بلایی سرش اومده خدا امروز پیداش نیست (sm2)
یه لحظه فک کردم به گاه رفته باشی 18- (sm30)
نقل قول:
خخخخخخ نه هنوز به لطف دوستان به گاه نرفتم(sm30)
دیدم کلاس داره چراغ خاموش منم گفتم اینجوری بیام(sm2)
آدمــهـــــﺎ ﯾـــــــﮏ ﺑــﺎﺭ
ﻋﻤﯿــــــــــــﻘــﺎ ﻋـــــﺎﺷـــــﻖ ﻣـــﯽ ﺷــــــــﻮﻧــــﺪ
ﭼــــــــﻮﻧـــــ ﻓﻘـــــﻂ
ﯾـــــــﮏ ﺑــــﺎﺭ ﻧــــﻤﯽ ﺗــــــﺮﺳﻨـــــــــﺪ
ﮐـــــــــﻪ ﻫـــﻤﻪ ﭼــــــــﯿﺰ ﺧــــــﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳـــــــــــﺖ ﺑﺪﻫــﻨﺪ
ﺍﻣــــــﺎ ﺑﻌــــﺪﺍﺯ ﻫﻤــــﺎﻥ ﯾـــــــﮏ ﺑــــﺎﺭ ,
ﺗــــــــﺮﺱ ﻫـــﺎ ﺁﻧﻘـــــــــﺪﺭ ﻋﻤﯿــــــــﻖ ﻣﯽ ﺷــــــــــــﻮﻧﺪ
ﮐــــــــﻪ ﻋﺸـــــــﻖ ﺩﯾـــــــــﮕﺮ ﺩﻭﺭ ﻣﯽ ﺍﯾــــــﺴــﺘﺪ
(sm81)(sm1) ودیگه این دل مُرده هیچ وقت مثل اولش نمیشه.... ( و اینگونه میشه که : آدم خاطره دار دیگه هیچ وقت اون آدم سابق نمیشه ) (sm50)(sm172)
.
(sm200)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebra [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از قضا روزی اگر حاکم این شهر شدم
خون صد شیخ به یک مست فدا خواهم کرد
وسط کعبه دو میخانه بنا خواهم کرد
تا نگویند مستان ز خدا بیخبرند
...
صبح یک روز من از پیش خودم خواهم رفت
بی خبر با دل درویش خودم خواهم رفت
می روم تا در میخانه کمی مست کنم
جرعه بالا بزنم آنچه نبایست کنم
بی خیال همه کس باشم و دریا باشم
دائم الخمر ترین آدم دنیا باشم
آنقدر مست که اندوه جهانم برود
استکان روی لبم باشد و جانم برود
ساقیا در بدنم نیست توان جام بده
گور بابای غم هر دو جهان جام بده
برود هر که دلش خواست شکایت بکند
شهر باید به من الکلی عادت بکند
...
شمع بزم دیگران شو
جام دست اینو آن شو
دکمه تشکرت خوب کار میکنه ها داش صادق(sm2)
مرسی(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ArMz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها ولک پ چی فکر کردی(sm2)
هیچ چیز از دید من مخفی نمیماند(sm2)
هادی دیوس کجایه(sm2)نقل قول:
همین دور و براس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ArMz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایتی که معرفی کردم باحال بود؟(sm2)نقل قول:
خودم تمام عکس هاشو دیدم(sm2)ینی همه رو(sm2)دهنم سرویس شد(sm2)
نقل قول:
ها دمت مذاب(sm2)
بازم بود بده اگه دختر هم باشه عالیه(sm2)
دختر تو کار ما نیس(sm74)نقل قول:
ژوووون پسر(sm2)
دیگه ندارم همون هروز آپ میشه(sm2)عشق منه(sm19)
نقل قول:
(sm2)
اولین درسی که والدین باید به فرزندان خود بیاموزند صداقت است.
آقاي نتانياهو آبو بريز جايي كه ميسوزه!
مرگ بر اسراییل
خوب دوستان توافق شد (sm171) بزن لایک رو
ای اتفاق زیبا خورشید عالم ارا
مهر تو پرتو افشان بر این غریب تنها
ای دلربای عالم ای زیور خیالم
دل بسته ام به مهرت ویران مکن دلم را
گاهی که روی خود را در هم کشی به رویم
بر من دگر تمام است کار تمام دنیا
وقتی که مینشیند لبخند مهربانت
بر غنچه های سرخت غم میشود معما!
دیگر تو و من اکنون تمثیل مهر و ماهیم
خورشید اگر نباشد، مه میشود هویدا؟!
آغوش و شانه ی من چندیست گوشه گیرند
پیوسته داد خواهند از یار دیر پیدا
لبهای عاشق من در حال انجمادند
خونی به رگ ندارند تا بوسه های فردا
« فرصت شمار صحبت کز این دو راهه منزل
چون بگذریم دیگر.....! فرصت شمار یارا!»
All time... every day... every minute
any place.. whit any body
Im alone
Im lonely boy …
یک جمع نشسته بودم بیحوصله بودم. مجلهای برداشتم ورق زدم،مداد لای آن را برداشتم همینکه توی دلم خواندم سه عمودی
یکی گفت: بلند بگو
گفتم یک واژهی سه حرفیه، از همه چیز برتر است
حاج آقا گفت: پول
تازه عروس مجلس گفت: عشق
شوهرش گفت: یار
کودک دبستانی گفت: علم
حاج آقا پشت سر هم گفت: پول اگه نمیشه طلا، سکه
گفتم: حاج آقا اینها نمیشه
گفت: پس بنویس مال
گفتم: حاج آقا بازم نمیشه
گفت: جاه
خسته شدم با تلخی گفتم : نه نمیشه
دیدم ساکت شد
مادر بزرگ پیر گفت: عمر
سیاوش که تازه از سربازی آمده بود گفت: کار
محسن خندید و گفت: وام
یکی از آن میان بلند گفت: وقت
یکی گفت: آدم
دوباره یکی گفت: خدا
خنده تلخی کردم و مداد را گذاشتم سرجایش ولی دریافتم، هرکس جدول زندگی خود را دارد، تا شرح جدول زندگی کسی را نداشته باشی حتی یک واژهی سه حرفی آن هم درست در نمیآید.
بـزرگــــــوار بـه خـــــود سختــــ مــی گیـــرد و حـقیـر بـه دیـگـــــران.
گفتی که چو خورشید زنم سوی تو پر چون ماه شبی میکشم از پنجره سر
افسوس که خورشید شدی تنگ غروب اندوه که مهتاب شدی وقت سحر