اقایون مال لپتاپ مثلا مال درایور های (sm120) وایفای بلوتوث و مادربردش که نمیشه از سایت دیگه ای گرفت
نمایش نسخه قابل چاپ
اقایون مال لپتاپ مثلا مال درایور های (sm120) وایفای بلوتوث و مادربردش که نمیشه از سایت دیگه ای گرفت
وایفای (sm2)
دوستان چرا اینقدر عجله میکنید اول بذارین نسخه رسمی عرضه بشه بعدش تا بخواد ویندوز جا بگیره و آپدیت درایور ها بیاد چند ماه طول میکشه(sm51)
اول بذار ویندوز بیاد بعد برنامه driverpack رو آخرین نسخه اش رو دانلود کن خودش همه چیز رو نصب میکنه حجمش هم فکر کنم 5 یا 6 گیگ باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه RTM ویندوز ها واسه همین درایورهاست دیگه درایور به جز گرافیک دیگه چیزه مهمی نیست که حتماً باید آخرین آپدیتش نصب باشه رو سیستم چند ساله من فقط درایور گرافیکم رو آپدیت نگه داشتم هیچ مشکلی هم نداشتم تا الان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا یکی میاد میگه درایور بلوتوث و وایفای و ... (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب این درست ولی همه که اینو نمیدونن میرن بازار میگن آغا یه ویندوز 10 بهم بدین اونم حتما نسخه نهاییش رو داره بهش میده اونوقته که درایور لازم میشه.(sm2) البته اینم بگم این واسه بعضی سیستمها اینجوریه ممکنه برای بعضی سیستم ها اتوماتیک نصب بشه اما وای فای و بلوتوث این چیزا بیشتر واسه لب تاپ هست که درایورش لازم میشه.
اینم بگم هر چه نسخه درایور ها بروزتر باشه کارکرد بهتری هم با نسخه جدید ویندوز انجام میدن.
من که از ویندوز 95 تا 8.1 تجربه کردم بهترینش 7 بود بعد xp . ببینیم 10 چجوری در میاد
لپ تاپ هم من دارم بغیر از درایور گرافیک دیگه هیچی نمیخواد باقی چیزا رو ویندوز خودش نصب میکنه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عبای تا چند ساعت دیگه صبر کن دارم برات (sm2)
ویندوز 10 تشکیل شده از بهترین قابلیت و امکانات ویندوز های پیشین مایکروسافت هستش که میشه گفت کامل ترین و بهترین ویندوز مایکروسافت هستش! و از این بهتر هم خواهد شد طی سال های آینده از طریق آپدیت ها ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من یه لب تاپ دل دارم اینجوری نیست جداگونه باید وای فای و بلوتوث چند تا چیز دیگه رو واسش دانلود کنم از سایت خودش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمودی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث دیر ج دادی اسم کاملشو میدونستم فقط خواستم به خارجی ترجمه درستشو دربیاری برامنقل قول:
پا سیستم بودم ولی سرم به رایت کردن گرم بود (sm70) اسکارلت جوهانسون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من Sony Vaio دارم اینجوری نیست والا نمیدونم چرا واسه شما اینجوریه (sm120)نقل قول:
میگم دیگه بعضی سیستم ها اینجوریه اینقدر هم رو حرف من حرف نزن من حاضرم تا یک قرن با تو بحث کنم حواست باشهنقل قول:
- (sm2)
من که تصمیم دارم ویندوز 8.1 نصب کنم مطمئنم از این سون بهتره
بحثی نیست حقیقته حالا DELL اونجوری میزنه لپ تاپ مشکل خودشه من رو Sony, Asus کار کردم چنین چیزی نبوده (sm70)نقل قول:
یه خورده زود دست به کار شدی شما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخ به قول ارسطو چدومبهنقل قول:
- (sm2)
(sm120) اشتباه کردم پارسال ویندوز درست نصب نکردم الانم از قیافه این ویندوزه خسته شدم
سوندله (sm120)نقل قول:
چی؟؟؟؟ معنی کن دیوسنقل قول:
- (sm120)
توی گوگل سرچ کردم این سایت فقط اومد معنی کرده حلزون ههههه خودتی(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق جون یه فی**ر شکن خوب واسه اندروید میخوام چیزی سراغ داری . به غیر سایفون (sm50)
اوپرا مینی عالی
واسه اینستا میخوام
من فکر کردم ماله س و+پر میخای
- (sm70)
Opera mini
(sm30) بابا اوپرا مینی که نمیشه باش رفت اینستا میخوام کل گوشی رو پراکسی کنه مثه هات اسپات . چیزی داری بده
والا بچها که میرن هر شبم برام دعا میکنن
- (sm2)
بمون تو خماری فقط یه اراکی از این کلمه سر در میاره (sm2)نقل قول:
Hidemeنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Hideman
خیلی آقایی (sm176)نقل قول:
(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامه KMSPico امروز آپدیت شد ...
KMSPico Version 10.0.102040 Beta | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ههههه برو عامو دست خدا (sm2)نقل قول:
فقط بگو اون سایت که گذاشتم درست معنی کرده یا کلا یه اصطلاحه؟
نه والا من فقط سایفون دارم.نقل قول:
نع (sm70)نقل قول:
به تخمم(sm70)نقل قول:
(sm70)
(sm2)نقل قول: