با سلام .اقا شهرام شو 76 میخا بزاری یا فقط عکس.؟ با تشکر....
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام .اقا شهرام شو 76 میخا بزاری یا فقط عکس.؟ با تشکر....
ii
سلام اقی کرمی ویدیو پدر شایان برام بزار(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوی جام جم بهرام فروهر نظر بدین کیفیت شوهام روی vhsکیفیت شون خوبه یا نه با تشکر از دوستان
jj
با سلام وخسته نباشی. کیفیت بهرام فروهر خوبه ولی شایان خوب نبود شاید کیفیته اصلیش خوب نباشه... با تشکر...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][Bia2Faza]_.mp4
سلام واقعا کیفیتشون عالیه واقعا ارزش دیدن دارند فکر نکنم توایران چنان کیفیتی پیدا بشه بچه ها بعد
سلام دوستان بهرام فروهر vhsهام تبدیل زدم نظر بدین کیفیتش چه جور هستش ولی شایان هنوز نرسیدم از vhsهام در بیارم وشایان رو از یتیوب دانلود کردم وبرای اقا شهرام گذاشتم ----------------دوباره از شوهای اورجینالم مارتیک می زنم از شوی شرکت ترانه 1375
rrgg
fhfhd
tt
ببخشین اقاقی ابی رو منتظریم هنوز مرسی
سلام اقای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahram darvish [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در صورت امکان اجرای ستار ومسعود فردمنش رو بزارید لطفاً . . .
یا علی . . .
با سلام خدمت دوستان من تازه به این تایپک اومدم اینجا چه خبره پراز شوهای نوروزی هستش بجه ها اینجا کسی شوهای قدیمی با مصاحبه با کیفیت بالا داره من میخوام خریداری کنم
سلام اقای شهرام درویشی عزیز شوها کیفیت بالا هستن خریدار هستم
سلام لینک سوم شرکت ترانه 1380 حذف شده - خواهشا درستش کنید - مرسی(sm118)
متوجه نمیشم عنوان تاپیک دانلود شوهای نوروزی هست پس چرا لینک ندارن و فروخته میشن؟
(sm142)
جمشید جان این شمارمه سوال داری زنگ بزن 09014549810
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] طنین 78
اقاقی ابی رو قرار میدین ؟
قول دادین بزارین هنوز منتظرم من :(
سلام تا تبدیل زدنم تموم شد چشم ----اقاقی ابی با خورشید خانم با کیفیت اورجینال براتون می زارم ولی باید صبر کنی
تو داداش حالت خوبه ؟؟؟؟ این چیه اینجا گذاشتی !!! ما هم به هوای اینکه گلچین کردی ...!!! تیکه تیکه چسبوندی بهم بزرگم نوشتی که تبدیل کردی ؟؟؟!! خدا عقل بهت بده ..... کسی دانلود نکنه که حجمش به باد رفته...نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahram darvish [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از شما عزیزان این تصاویری که گذاشتید خواهشن ویدئو هاشونم بگذارید من در حال حاضر در صفحه 10 هستم.
شوی جام جم1373نوروزی - شوی جام جم1372نوروزی - شوی جام جم1371نوروزی - شوی جام جم1376نوروزی - شوی
جام جم1373نوروزی- آقا همه را بگذار همه خوبند
اهنگ (اگه دوستم داری) از پیام روبذار. منهم این ویدئو را میخوام و درخواست موزیک ویدئوی عروسک تو خونه با اجرای رازمیک که دو آلبوم بیشتر نداره را دارم برای دانلود خیلی زیباست این ویدئوی عروسک تو خونه - تقدیم به دختر خودم و تمام دختران ایران سرزمینم که همه ملّت ایرانند .حق یار همه ملّت ایران و کاربران سایت فراگیر موزیک باران و همه زحمت کشان بی منّت انجمن
ممنونم ازشما که این ویدئوی محمود قربانی را گذاشتید یاد اون روزا بخیر
دست گلت درد نکنه امیرحسین خان بگذار این ویدئوی مرحوم توفان را خیلی زیباست از تصویرش پیداست
سلام این تاپیک فقط عکس شو ها هستش ؟ بهتر نبود به جای این همه پست خالی یه تاپیک میزدید برای فروش ؟ زدید دانلود ولی دانلودی در کار نیست....
با سلام یک سری شوهای نوروزی رو کپچر کردم برای عید نوروزشوهای قشنگی از نوروزبرای دانلود می گذارم از هرسالی 10ویدیو با کیفیت اورجینال کمپانی از شوهای طنین -جام جم -طپش -ترانه فقط بگید کدوم خواننده واسم اهنگ تا حالا ابی رو سه تا سفارش داشتم اونا رو اول از همه وی زنم رو سایت از هر خوانندهای بیشتر از 3تا نمی زنم بقیه شوها رو هرکی خواست واسه فروش هست عید باستانی نوروزی پیشاپیش برهمه هموطنان داخل وخارج از کشور مبارک باد به امید سالی پر از برکت خوشحالی برای همه هموطنان عزیز(sm127)(sm127)
اگه ویدیو ستار به نام شناسنامه کیفیت خوب داری بذار داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط 900525859 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط 900525859 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابت ابی ها خیلی ممنون دستت طلا
اگه ستار موزیک ویدیو ایشالا رو هم داری خیلی ممنون میشم
عید باستانی پیشاپیش بر همه مبارک(sm10)
سلام دوست عزیز این سایتها دروغ میگن کیفیت شون بالاست من اورجینال دارم دارم تبدیل می زنم تموم شد در خدمت هستم
سلام خدمت دوستان لطفا اگر شو نوروزی 1375 تلویزیون ملی را با کیفیت خوب داشتید،بذارید. و اگر از برنامه های نوروزی سال نو خبری داشتید مارا از اسم برنامه و ساعات پخش آن باخبر کنید با سپاس. دو برنامه ای که پخش خواهند شد سالی تاک نوروزی و آشپزخانه آریانا.
سلام برنامه از روز پنجشنبه شروع میشه باشبکه حمیدشب خیز itn,برنامه دارن وشبکه امیرقاسمی tapsh اون جدا برنامه دار ه تو یاهست داخل هاتبرد نیست بی بی سی داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ویدیواندی 1375 تقدیم به ابی 1992وبابک جان عقلم برگشت بابک
ویدیوی خجالتی از شهرام شب پره با اندی و کورس هست رو میشه برای دانلود بگذاری
[quote=900525859;538737]با سلام یک سری شوهای نوروزی رو کپچر کردم برای عید نوروزشوهای قشنگی از نوروزبرای دانلود می گذارم از هرسالی 10ویدیو با کیفیت اورجینال کمپانی از شوهای طنین -جام جم -طپش -ترانه فقط بگید کدوم خواننده واسم اهنگ تا حالا ابی رو سه تا سفارش داشتم اونا رو اول از همه وی زنم رو سایت از هر خوانندهای بیشتر از 3تا نمی زنم بقیه شوها رو هرکی خواست واسه فروش هست /
خواهشا از ستار بزار دمت گرم