وقتی میگه قطعه طزب انگیر تن و بدن من میلرزه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی میگه قطعه طزب انگیر تن و بدن من میلرزه ..
احتمالا یه شی دم عیدی درس کردن پخش کونن کاورم آماده شده تازه همه شی عژله ای معمولا یا خیلی خوبه یا گوهی ترین حالت ..
فردا میاد تیزر ؟
امکان داره دم عیدی ..
هنو معلوم نی نظر شخصی موزن شیه به نظر من بهتره الان بدن وسط محرم که جالب نیست بعدشم که دیگه من خودم کلم خراب میشه گوه توش ..
اینقدر زر نزن سینجبیل
آلبوم های حضرت استاد رضا یزدانی و محسن چاوشی در اکثر مواقع با فاصله ی کمی از همه روانه بازار شده اند ...
شاهد تجاوز بودیم (هاردکور) در لیگ انگلیس ... (sm50)
شب شِکن صد آیینه ،
با شب من چه می کنی ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شی گفتی !?؟!
هچی رف اونور محرم ..
(sm30)
Ice ... (sm172)(sm50)
هفته های تلخ من ... (sm50)
سینجول (هانی) تو را زین سیل بی دردان ، کسی نشناخت ...
اگر طوفان هم باشی ، آه !
خسته تر ازاینم مخواه
من از ویرانی می آیم ،
از نهایت ویرانی ... (sm172)
پدرخوانده پلی ندیده بودم تا حالا ..
باس سر این تهیه کننده رو ببرم به نام خداوند ..
من شیش تا هندزفری دارم بگو برات بفرستم ..
میشود تو را نداشت
اما تمام وقت به تو فکر کرد
میشود تمام وقت با خیال تو
رفت و آمد کرد و خسته نشد
میشود تمام وقت تو را
سر خط زندگی نشاند
و فقط از تو گفت و شنید
میشود تو را نداشت
اما تمام وقت تو را دوست داشت...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش دلتنگی .. (sm50)
aladdin قشنگ بود ..
دَوِن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو تا ممه تو فشار ندادم ..
پروانه ها وقتی که میسوختن(sm50)
فیلیپس بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی ارمین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاک ... (sm50)(sm172)
تو کوچه ی ما هم عروسی شده ... (sm50)
مطرب می خواند و از جوانان حاضر در کوچه تقاضای به وسط آمدن می کند
جماعت آویزان و الاف هم از در ، دیوار ، پشت بام و پنجره به نظاره نشسته اند
عده ای پشتِ بک پژو پارس مشکی مشغول خوردن مشروب هستند (از آن نوع که در روستای مرزیجران ساخته و پلمب می شود و توسط ساقیانی با رنجِ سنی بین 15 تا 25 سال به فروش می رسند )
من اما در شبِ کوچه ، در اتاقِ خانه ی خالی و سردِ خویش ،
خسته تر از خسته ترین عابران همیشه در راه مانده
در انزوای پرده ها ؛
تنها و تکیده با هدفونی در گوش چاوشی و یزدانی پشتِ سر هم در سرم فریاد زنان مرا به مرگ سوق می دهند
باشد که از پس این شبِ تار و شلوغی که در آن پیچیدم ، صبحی اندر حالی و احوالِ نو سر نرسد ...
صبح بود ساعت ده ،
*پیک امیدواری ام پیغام داد :
وسیله خاستی هست ؟ بهنام ...
* پیک امیدواری تنها تا کلاس دوم ابتدایی در طلب علم و دانش بود ...
چی میگی ملنگ(sm120)
لول بر بین دو لب ،
زرورق در دستم ،
فندکی هم زیرش
شعله اش کم باشد ،
تاب آن بسیار است ... (sm50)
تراوشات ذهن متروک یک دیوانه ...نقل قول:
نور به قبر وارد کننده Ice به ایران بباره ...
چاوشی خوراک خرابیه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان وسط (تو این فکر بودم که با هر بهونه) ، ناگهان صدایی نکره فریاد زد (ای مشک فروش سر بازار)
(sm2)