[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس فردا
همه به جز پاروی بی قایق چاوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش کنم نظزم رو میگم
- *احسان خواجه امیری؛ «پاییز، تنهایی» در زمستان
پدر «ارشان» رسما اعلام کرد که آلبوم جدیدش ۲۹ دی ماه منتشر میشود و همان نام «پاییز، تنهایی» که پیش از ماه محرم مطرح شده بود برای این اثر قطعی شد. «روزبه بمانی»، «علیرضا افکاری»، «زهرا عاملی»، «هومن نامداری»، «معین راهبر» و «مهرداد نصرتی» و... از جمله چهرههایی هستند که در پاییز، تنهایی حضور دارند. «احسان خواجه امیری» تنها یک رونمایی مختصر از این آلبوم در کنسرت پاییزه خود انجام داد ولی هنوز کلیت آن را در جایی لو نداده است. با جمع بندی نامها و اظهار نظرهای مختصر خواجهامیری پیرامون این مجموعه باید باز هم منظر دیدن چهره متفاوتی از او باشیم. فرزند «ایرج» در آلبوم «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]» که آبان ۹۱ به بازار عرضه شد، دست به تغییرات گستردهای زد که با موفقیت همراه بود. احسان خواجهامیری این بار هم سراغ چهرههای جدید و یاران قدیمی رفته است که در گذشته با آنها همکاریهای خوبی انجام داده است. احسان خواجهامیری تاکنون هر بار که به ترکیب تیم برنده خود دست زده است، با شکست مواجه شده است. مثل آلبوم بسیار موفق «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]» که پس از آن «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]» و «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]» را منتشر کرد که نتوانستند در جمع بهترین آثار خواجهامیری قرار بگیرند.
فردا منتظر باشید ..
چشم
زارت (sm2)(sm120)
امیر جاان کاورهاشم بزار لطفا (sm127)
تراک اولو که خیلی دوست داشتم(sm127)
(sm127) ترک اول
ترک اول خوب دوم معمولی...(sm155)
ترک سه خیلی خوب..
کمانچه ترک اول (sm25)
(sm120)رفت برای دان
(sm54) ترکونده افکاری
کلا آلبومش با آلبوم قبلیش یه فرقایی داره ، حالا باید گوش داد که بهتره یا بدتر
اورجینال دانلود کنید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمام مثل من ترک 5 رو تا آخر نتونستین گوش کنین؟!(sm54)
لامصب چه فضا سازی داره
تراک اول بعد از 2 دور گوش دادن هنوز نکته ی جدیدی نداشت (sm120)بریم بعدی
باز نطق کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ببند باو ، فقط اسمو کار دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف شاهکار باشه میگی ریده ، ولی از اسمش خوشت بیاد برینه میگی شاهکاره
تو گوتو بخورنقل قول:
از سوراخ *** خر سر در نمیاری نطق می کنی فقط (sm2)
آره آخه تو با "باخ" تو یه کاسه غذا میخوردی خیلی سرت میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تو که کلا غذای هر روزته 5 وعده ای هم میخوری 3 وعدشم از مال دیگرانهنقل قول:
نمیشه خواجه فقط تیتراژ بخونه؟! آلبوم قبلیشم بهترینش همون نابرده رنج بود این یکیم بهترینش به نظر من البته تاوانه! (sm27)
آلبومش قشنگ هستش....
ولی واقعا من درک نمی کنم چرا این قدر ضعیف شده!
احسان!
یعنی آهنگ های قبلیش اصلا با اینها قابل قیاس نیست!
فریدون دقیقا کاری رو کرد که باید می کرد برگشت به روز اولش!
ولی این احسان هر بار می گه من فهمیدم باید چی کار بکنم مخاطب چی می خواد ولی اصلا نمی تونه به قبلش برگرده!
فقط حرف می زنه!
واقعا خیلی توقع من بیش تر بود 12 تا ترک کلا 5 تا رو بتونم چندین بار گوش کنم!!!
ترک 5 یه فاجعس برای آلبوم!
من نمی دونم چرا خونده!
ترک های شاد قبلیش فوق العاده گوش نواز تر از این هستن.
واقعا این چیه توی آلبوم!
؟
ترک های غمگینش باز خوبن ولی باقی!!!!
؟!!
نمی دونم شاید من خوشم نیومد....
ترک های بیس دارشم که معنی اشعارش واقعا ضعیفن!!!!
خیلی منتظر بودم...ولی باید چند سال دیگه صبر کنیم تا ببینیم چی می خونه!!!
کلا باید تیمش و تغییر بده!!!
تو رو آدم نمیخورهنقل قول:
2 و 3 هم چیزی نداشت(sm98)
آخر 2 بد نبود
سگ رو تو نمی شاشهنقل قول:
خب بعله .. رو تو میشاشه. قطعا همینطورهنقل قول:
ای بابا نت رو هنوز پولی نکردن (sm98)(sm27)
تپانته ای بیش نیستینقل قول:
صداش به زور در میاد چرا اینطور شده ؟
منم میخواستم به همین نکته اشاره کنم .. مثل زمانیه که صدا رو از دیافگرامت بیرون نمیدی و از گلو میخونی اینطوری میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی گذشته ها پلی میشه تفاوتش کاملا مشخصهنقل قول:
تا حالا تراکی نظرتو جلب کرده ؟
(sm2)فقط چاوشی می تونه از
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]بده بیرون
ترک عشق 2 تقریبا از همه ترک ها قشنگ تره مخصوص اخرش که داره اهنگ رو تموم می کنه!!!!
همین.