هر موقع دیدی من ناراحتم بدون پول ندارم، بقیه چیزا اصلأ مهم نیست...
نمایش نسخه قابل چاپ
هر موقع دیدی من ناراحتم بدون پول ندارم، بقیه چیزا اصلأ مهم نیست...
قارچ مورد علاقه آقایون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرایشگر محلمون تعریف میکرد صغری خانم زن اصغر آقا زنگ زد گوشیو بده اصغر گفتم اینجا نیست گفت میره سلمونی . نمیدونم اصغر به زنش خیانت کرده یا به من
خدارو شکر با ملکه الیزابت عکس ندارین که پروفایل بزارین و تا هفته ها استوری و پست در مدح کرامات آن مرحومه
از طرف خانواده های : خاتمی ، کروبی ، موسوی ، هاشمی ، لاریجانی و کلیه فامیل های وابسته ...
لوکیوس سنکا : خوشبختی شبیه یک پروانه است هر چه بیشتر دنبالش روید بیشتر از شما فرار میکند . اما اگر توجهتان را به چیزهای دیگر معطوف کنید می آید و به آرامی روی شانه هایتان می نشیند
ولی خداییش چجوری تو سکوت دوش میگیرین ؟ من تا یه آلبوم آهنگ نخونم اصن تمیز نمیشم
پاییز واسه عاشقاست ما فقط باید رب درست کنیم
بزرگ شدی دخترمو میدم بهت . شنیدن این جمله مجبورم میکرد تو 7 سالگی دو گونی برنج 10 کیلویی رو بلند کنم
قیمت : 700 تومن ...
شما یادتون نمیاد یه زمانی جواب نصف سوالا اینا بود
جغرافی : آب کافی و خاک حاصلخیز و هوای مناسب
تاریخ : بی کفایتی پادشاهان ،دربار و انگلیس
اجتماعی : ایجاد هرج و مرج
دینی رو که نگو کلاً جوابش میشد ایمان تقوا و عمل صالح
از انتقام سه کس بترس
1- کسی که بهش خیانت شده
2- کسی که گوشیشو از شارز گرفتی مال خودتو زدی
3- کسی که آخرین اسلایس پیتزاشو خوردی
گزینه 3 از همه خطرناک تره
خدایا دلسوز نمیخوام لکسوز میخوام . لکسوز که بیاد دلسوز هم خودش میاد
اینجا چه گوهی میخوری چیست ؟ خوشحالی دو ایرانی از دیدن هم در شهر غریب
نتيجه آميختگى جهل با وضعيتهاى متفاوت در زندگى بشر:
1- جهل + فقر = جُرم
2- جهل + ثروت = فساد
3- جهل + آزادي = هرج و مرج
4- جهل + قدرت = استبداد
5- جهل + دين = تروريسم
نوشته پسر بايد قد بلند و بامزه و هميشه معطر باشه.
اين مشخصات برنج شمال نبود؟
آسونترين کار کادو خريدن واسه منه ، شما هر چيزي که فکرشو بکني من لازم دارم
اشرف مخلوقات اونيه که
سرش تو کار خودشه
به نظر خودم يه حکمتي تومه
من ژلوفن کيم؟ نبود؟ استامينوفن چي؟
گل گاو زبون؟ از اين قرص جوشانا چي؟
خدايا دمت گرم
به ما که رسيدي همه رو شفا دادي!
به یه شماره ناشناس تکست دادم دارم میام همه چیزو به خانوادت بگم از صبح شصت تا میس کال انداخته
جواد خیابانی گزارشگر و مجری محبوب کشورمان لحظاتی پیش در سن 55 سالگی در بیانیه ای خطاب به گشت ارشاد گفت تورو خدا اگه کسی رو گرفتید انقد نگید زن خیابانیه داره زندگیم از هم میپاشه یه بارم بگین زن فردوسی پوره
هوش بالای جمعیت نسوان
میدونی ! برای اینکه خوابت ببره باید بیدارت ببازه
خانواده ي مذهبي که در آن چشم به جهان گشودم ،
اصلا انتظار همچين خروجي رو نداشت!
هميشه تو زندگيم مثل موهام بودم
نه فر
نه صاف
" موجي " !
ايني که مي بيني تنمه ،
سليقه ي من نيست ،
سليقه ي جيبمه!
شب مي خوابم ،
صبح که پا مي شم مي بينم
آنفالو کردين ;
اگه تو خواب لگد مي زنم ،
بگين خوب!
خدا کنه واقعا سلام 70 تا ثواب داشته باشه ،
خيلي روش حساب کردم در واقع تنها توشه ي آخرت منه
شما زنگ میزنی از بیرون غذا سفارش میدی ما زنگ میزنیم خونه کسی غذامونو نخوره ما مثل هم نیستیم
هرکی آیفون 14 بخره شوگر ددی داره
من نمیدونم دیگه وظیفه ما حرف درآوردنه
روش های تاریخی مخ زنی