نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته آهنگ خوب نبود(البته فقط ترانش)، اما اینجا هم تاپیک شادمهر نیست.(sm142)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته آهنگ خوب نبود(البته فقط ترانش)، اما اینجا هم تاپیک شادمهر نیست.(sm142)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیست ک نیست من فقط نظرمو گفتم
(sm176)نقل قول:
تاپیک 30000 تایی شد (sm174)
نوزدهم فروردین 1394 و همچنان هیچ خبری نیست. آخه یه آدم چقدر میتونه بد قول باشه؟؟!! (sm98)
بیخیال مهم نی(sm27) اخرش معلومه چی هست(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین پست علی تو اینستا:
سلام و ارادت
عذرخواهم اگر چند روز نبودم
واستون یه عالمه سورپرایز دارم (sm168)
عشق خودمید
من که 7 سالی هست منتظر سورپرایز هستم نمی دونم چجوری هست که سورپرایز نشدم روزی که بگن آلبوم علی عبدالمالکی اومده اون روز دیگه باید نوه های من برن آلبومو بخرن(sm77)(sm54)(sm81)
(sm25) (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)