راست بگو نهان مکن... دوش چه خورده ای دلا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشاعره به سبک حدیث (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
راست بگو نهان مکن... دوش چه خورده ای دلا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشاعره به سبک حدیث (sm120)
بی شوخی...
روزای روشن خداحافظ... سرزمین من خداحافظ...
"ظ" بدید (sm2)
آهای تو که این همه دوری از مننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزا در حال عبوری از من
الان میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبری بسوز
نازی ناز کن که نازت یه سرونازـه... نازی ناز کن که دلم پر از نیازـه...نقل قول:
پس چرا قاراشمیش شد؟؟؟؟نقل قول:
یکی از دز میکه یکی دروازه !!!
آخه ظالم زیر پاتم یه نگاه کن... تا ببینی چه دلایی زیر پات ـه (sm59)نقل قول:
این الان چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54) یکیش شوخی بود علی جدی گرفت ادامه داد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتقاد مخرب (sm54)(sm120)نقل قول: