بارسم شکل توضیح بده نفهمیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بارسم شکل توضیح بده نفهمیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ففری چک کرده دیده کنسرت ایلام نرکده س کنسلش کرده (sm2)
تمام امیدش به دخترای 13 ساله س (sm2)
ما بریم ادامه بازی (sm132)
هیچی خلاصه خاک بر سرت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد و میلاد !!!!
پلیز کالم داون (sm50)
خداییش 10 بار از روش خوندم خودم واسه حرفات ویرگول گذاشتم ولی باز نفهمیدم (sm120)نقل قول:
wtf ?(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وات د هولی شت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خوب اشتبات همینه که ویرگول گذاشتی ، پشت سر هم بخون یواش یواش هم اوج بگیر میفهمی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد جان شما کارت درسته عزیزم ادامه بدهنقل قول:
و تو سجاد ... خواهش میکنم قوانین نجمن رو رعایت کن و
فارسی حرف بزن (sm30)
این ففری عجب شیطون یلایی شده نامرد (sm70)
یه دختره اینستاگرام نوشته به این آدرس برید و به سگ من رای بدید
سگش خوشگل تره یا خودش ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگش دیگهنقل قول:
اگه خودش خوشگلتر بود عکس سگشو نمیذاشت مسابقه عکس (sm120)
حتما ملت ...لیس هم واسش غوغا به پا کردن ؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرهنقل قول:
وضع اینستا داغونه
افسوس (sm50)نقل قول:
عجب بازیی شده (sm118)
کلید بازی بالوتلیه (sm120)
خدا کنه بزنه (sm25)
این استرلینگ بیچارم خوب تغذیه نمیشه(sm25)
(sm2)
فکر نکنم تا حالا هیچ دانشمندی این اوسکول رو کشف کرده باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همیشه عشق دوم بود
(sm50)
کاش دوباره یه کار از امیر ارجینی رو با صدای سلطان بشنویم
اشک از چشمام سیره (sm81)
از دست زاهد کردیم توبه
و از فعل عابد استغفرالله
(sm50)
مستحب مستی به ره دید و گریبانش گرفت
باخت (sm74)
بودم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهمانان محترم عضویت در سایت تنها 1 دقیقه وقت میگیرد
(sm137)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از یه آدم بی سواد توقعی نداشته باش همیشه همینجوری
کسی هم ایراد نمیگیره
(sm120)
سینا!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سیگار کنت ، زانکو ، سلطان ، بوگیر
خرابم کردن
(sm120)
دیگو دیگو دیگو (sm118)
دارم کم کم عاشقششش میشمممم (sm19)
من رو شعرای بانو عاملی حساسم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بانو باران تفرشی دوباره به میادین برگشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]