جاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها
ها ها ها ها هاهاهاهاهاها
نمایش نسخه قابل چاپ
جاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها
ها ها ها ها هاهاهاهاهاها
امیر اکبر اس داده پستاشو فقط خودش می تونه بخونه رسیدگی کن(sm2)(sm2)
سایت نفرین شده اصن(sm30)
من اهسته در دود شب رو نهفتم
(sm25)
(sm30)
(sm30)
(sm10)حریق خزان بودو تاراج باد (sm74)
(sm42)عجب اهنگیه واسه آبروی مردمت بجنگ همینو میتونن جایگزین کنن
من اهسته در دود شب رو نهفتم
کیون ممر را همان شب نهفتم (sm70)
گوتمن سایتو نفرین نکرده باشه صلوات(sm2)
(sm51) دولم هوسه کیون ممر کرده
باران رو هوا بود رضا یه جا لایک کرده بود از بیکاری رفتم پرفایلش سرک بکشم یه استاتوس زده بود 45 مین رو زمین بود (sm30)
خداییش
بین این همه کنسرت که تو این ماه برگذار شده
جای خالی آریان مثل یه حفره تو خالی حس میشه !(sm30)
حتی شده نور پردازی نباشه
دکور نباشه
صندلی هم نمی خوام برا نشستن !
اصلا ساده ترین کنسرت دنیا باشه ولی بچه ها رو صحنه باشن !
خیلی دلم تنگ شده, خیلی(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر (sm74)
یار در پشت باران است... (sm2)
پرتیراژترین روزنامه ایالات متحده آمریکا به نقل از مقامات غربی و افغان نوشت که ایران با پرداخت مبلغ پانصد دلار در ماه و دادن مجوز اقامت در ایران به هزاران پناهنده افغان، آنان را برای جنگ در سوریه در حمایت از حکومت بشار اسد، استخدام می کند. وال استریت ژورنال می نویسد **** پاسداران انقلاب اسلامی ایران شبه نظامیان شیعه را برای جنگ در سوریه آموزش می ده
ارسالاي اضافه شدش حروم بود (sm30)
(sm12)
راس ميگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند روز پيش يكيو آوردن شهر ما گفتن شهيد شده بردن خاكش كردن بعد فهميديم يارو افغانى بوده تو سوريه كشته شده(sm25)
راستى سلام(sm62)
تو شبو از من گرفتی ...تو من دادی به خورشید (sm74)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نرم افزار وی ری چقدر سخته (sm35)
وقتی زخم خنجر دوست بهترین لباس من بود (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm80)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
(sm70)زرتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تغییرآهنگ رسمی تیم ملی برای جام جهانی(sm55)
از اولشم معلوم بود احسان به درد این کار نمیخوره
(sm64)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm66)زارتنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm80)
(sm59)
(sm2)پست فرستادم ولي در حقيت چيزي نفرستادم
اين روزها وقتي ميرم خريد حس ميكنم آمريكام . چون هيچ غلطي نمي توانم بكنم (sm2)
(sm59)
اكبرم كو.....؟؟؟(sm50)
اکبر و لولو برد(sm50)
زندگی بی*شک سرویسی*ست همگانی
که هر روز
دهان*مان را نشانه می*رود
به نوبت
و گاه خارج از نوبت
«آه
این پرنده
در این قفس ِ تنگ»
گشاد خواهد شد!
نقطه
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
حال و روز اقتصادی مردم ما(sm74)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه افغانی اقمتشون تو اصفهان مجازه (sm29)
تا بی نهایت زیر صفر (sm50)