[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول gpt کنین بعد نصب ویندوز uefi
خود نصب ویندوز به این روشم یکم قلق داره داره چیز خاصی نیس سرچ بزنین گام به گام تصویری اموزش داره
با همون روش معمول كه بوت از طريق usb هست مگه نميشه نصبش كرد؟
در ویندوز 7 نسخه ای اولیه از UEFI در هسته ویندوز قرار گرفت، نصب ویندوز 7 در این حالت تغییر زیادی را در سرعت ویندوز 7 ایجاد نمی کند. اما در ویندوز 8 و 8.1 بدلیل ایجاد قابلیت های جدیدی همچون بوت امن، کنترل کامل بایوس از طریق UEFI، با نصب ویندوز در این حالت سرعت ویندوز بسیار بالا رفته و به ندرت کندی در این سیستم عامل بوجود می آید. در این تاپیک با آموزش نصب ویندوز UEFI و GPT برای کامپیوتر و لپ تاپ در خدمت شما خواهیم بود .
خلاصه کارهایی که بایستی انجام داد به شرح زیر می باشند:
1- تشخیص اینکه مادربرد از UEFI پشتیبانی می کند یا خیر.
2- تبدیل هارددیسک به GPT
3-تهیه و آماده سازی ویندوز دارای UEFI
4-تبدیل فلش به ویندوز قابل بوت برای نصب ویندوز UEFI با نرم افزار
5-تزریق فایل های EFI به ویندوزهای معمولی که UEFI نیستند
(sm120)خب مرحله اول رفتیم برای کانورت ریدیم اصلا معلوم نیس چی شد هیچی نشد دیوث همچیم نوشته براحتی در سه مرحله
فقط چند روز تا اپدیت بهاری ...
همانطور که اخیراً به اطلاع شما رساندیم، مایکروسافت بیلد 17133 ویندوز 10 را از کاندیدای انتشار به عنوان نسخه RTM بهروزرسانی اسپرینگ کریترز خارج کرد که در نتیجه انتظار میرفت این شرکت گردآوری بیلد جدیدی از شاخه رد استون 4 را آغاز کرده باشد. حالا پس از مدت کوتاهی، این شرکت بیلد جدید 17134 را برای اینسایدرهای حلقه فست منتشر کرده است و ما نیز امیدواریم این بیلد بتواند به معیارهای لازم برای عرضه عمومی دست پیدا کندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) نترس نصب کنی نمی ترکینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونکه اره موردی نیس با یه اپ یکپارچه میشه در کل گفتم نسخه بی ایراد کدومهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که منتظر میمونم بعد از آپدیت بزرگش دوباره نصب کنم کی حال داره هر دفعه ویندوز عوض کنه(sm120)
ویندوز چرا عوض کنی (sm120) اپدیت میکنی پوشه old windows رو پاک میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ وقت اعتقادی به آپدیت نداشتم به نظر من از بیخ حذف بشه و دوباره نصب بشه بهتره مثل این میمونه که بخوای ساختمون قدیمی رو تعمیر کنی(sm120) و اینکه اصلا من حجم ندارم که بخوام چیزی دانلود کنم چه برسه به ویندوز که تازه حجمم بود سرعت نبود(sm120)نقل قول:
سلام .یه سوال مهم..من نسخه 1709 ویندوز 10 رو دارم...هرچی تو تنضیمات میزنم اپدیت بشه به نسخه ی 1803 .برام نمیاره اپدیتشو...میزنه اخرین ورژن نصبه..سوال مهم: من نمیخوام ویندوزمو پاک کنم که بخوام نسخه ی 1803 رو از اول بوت کنم نصب کنم..میخوام اپدیت کنم..باید صبر کنم اپدیتش از طریق تنظیمات خود ویندوز برسه یا اپدیتشو جداگانه دانلود کنم نصب کنم؟؟ چیکار باید کنم؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سرور خودش میتونی دانلود کنی بعد تبدیل به ایمیج و نصبو........نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali1boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حدود دو سه هفته پیش نصب کردم اکتیو هم کردم هیچ مشکلی ندارم
هنوز برای خیلیا نیومده عجله نکنین چن هفته طول میکشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali1boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونین جداگونه هم دان و نصب کنین دیگه زحمت نصب نرم افزارا و تنظیمات داره چون نصب خودش میدونین دیگه نهایت 10 مینه
(sm120) بالاتر از این پیدا نکردم
(sm2)
(sm120)نخند از لینک تو بالاتره
(sm2) برو تورنتو دریاب
رداستون 5 کی میاد؟
یادی کنیم از Wannacry که دهن ویندوز رو یه نفره صاف کرد
پاییز 2018نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعی کنید ویندوز رو از سایت سافت 98 دانلود کنید.
نسخه های موجود هنگام نصب[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توضیحات
این نسخه تا تاریخ 11 آوریل 2018 برابر با 22 فروردین 97 بروز رسانی شده است.
این نسخه شامل آپدیت بهار ویندوز 10 میباشد.
امکان نصب از طریق بوت UEFI وجود دارد.
توضیحات جهت نصب
ویندوز را فقط از طریق بوت نصب کنید.
بیشتر سعی کنید ویندوز رو از طریق USB و نرم افزار[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نصب کنید .
جهت نصب از روی DVD از نرم افزار [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و با سرعت بسیار پائین استفاده کنید.
بعد از کلی گشتن آخرین نسخه رو یافتم(sm128)
Windows 10 AIO RS4 1803.17134.1 April 2018 x86/x64
دوستان به هیچ عنوان نسخه 17133 رو نصب نکنین بلو پیج میاد
مرسی مایکی همیشه یه چیزی برای ارائه داره چه شود اپدیت بعدی با طراحی فلوئنت
این ویدیو زیبا رو از طراحی فلوئنت ببینید
خاک تو سر مایکروسافت بازیو باخت به اندروید تنها اینا میتونستن جلوی ios وایستن دیگه خسته شدیم از گوشیای اندرویدی هر چقدرم دیزاینشون پیشرفت کنه بازم کم دارن !