قبل از آلبوم یه سینگل میاد بیرون
فعلا چراغ خاموش میرن جلو
دوستم از خود آرمین هاشمی شنیده که شادمهر میخواد آلبوم بده
اما آلبوم های شادمهر تاخیر زیاد داره دیگه ، باید منتظر موند تا سال دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
قبل از آلبوم یه سینگل میاد بیرون
فعلا چراغ خاموش میرن جلو
دوستم از خود آرمین هاشمی شنیده که شادمهر میخواد آلبوم بده
اما آلبوم های شادمهر تاخیر زیاد داره دیگه ، باید منتظر موند تا سال دیگه
اوه....بعد از عید.... (sm168)
شاید تابستان سال دیگه
یکی از بهترین خواننده های داخلی از نظر وکال (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامی و رهنما هم هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط Cannibal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاگردای استاد بیات (sm127)
یه نفر تو زندگیم بود یه روز...که قدم زدن رو خیلی دوست داشت
عاشق فصل بهار بود ولی...یه زمستون من رو خیلی دوست داشت
با یه لبخند بزرگم می کرد...با یه آغوش به بادم می داد
اون که می کشت منو یک عمری...زندگی کردنو یادم می داد
رنگ های سردو خیلی دوست داشت...تو اتاقش همه چی آبی بود
عطرهای گرم می زد به تنش...عشق،دیوونه ی جذابی بود
یه نفر تو زندگیم بود که رفت...رفت و از رابطه مون کم می کرد
دردِ عشقش دردِ بی رحمی بود...که نمی کشت،بزرگم می کرد
یادمه بد شد برای هردومون...طعنه هاشو وقتی می خندید زد
مهربون بود ولی خنجرشو...با همون دستی که می بخشید زد
شهرِ من دفترِ خاطراتمه...رد نمی شم از یه جاهایی هنوز
توی این شهر یه خیابونه که توش...یه نفر با من قدم می زد یه روز
یه نفر تو زندگیم بود یه روز...
دکلمه زهرا عاملی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجري: خب...روز اول مدرسه چطور بود؟
پسرعمه: طبق معمول افتضاح!
کلاه قرمزي: آقاي مدير دو ساعت تموم مارو سر صف نگه داشت زير آفتاب شصتاد درجه واسمون سخنراني کرد!
مجري: خب چي ميگفتن؟
پسرعمه: چرت و پرت! ميگفت درس خوندن شمارو خوشبخت ميکنه!
مجري: خب راست ميگن ديگه،فقط با درس خوندن ميتونين پولدار شين
کلاه قرمزي: اتفاقاٌ پارسال هم گفته بود پول خوشبختي نمياره!
مجري: خب شما وقتي درس بخونين و يه مدرک تحصيلي خوب بگيرين ارزشتون پيش بقيه بيشتر ميشه
پسرعمه: آخه دو سال پيش هم گفته بود ارزش آدما به مدرک تحصيليشون نيس!
مجري: بالاخره مدرک لازمه
کلاه قرمزي: جالبه سه سال پيش هم گفته بود شما نبايد واس مدرک درس بخونين
یادش به خیر تاپیک آلبوم طرفدار ...(sm81)
یعنی میشه دوباره بچه ها برای آلبوم جدید دور هم جمع بشن؟
(sm50) طبق معمول اینجا سوت و کوره ..
(sm169)
تاتوی مشترک دست شادمهر و همسرش میا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
امضام چطوره ؟ (sm155)
بسیار زیبا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما زیاد رو این دموها مانور ندین چون قرار نیست پخش بشه
عکس بدون نوشته ها شو داری
پارسا جان یه سایتی ادعا کرده بود نفس بکش را کامل پخش میکنه اما به وعده اش عمل نکرد متاسفانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون عکس به همراه چند تای دیگه از کنسرت 2013 calgary کانادا را براتون گذاشتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط املائی داره ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لحظه ها ---
نمیدونم هر کی طراحی کرده اون مقصره من فقط کپی کردم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم پخش نمیشه ولی همین 30 ثانیه هم خیلی عالیه .نقل قول:
نه ندارم خودمم از یه جا ورداشتم .
هر موقع سینگل جدید اومد ینی داریم به آلبوم نزدیک میشیم
جديد ترين مصاحبه محسن يگانه(5 مهر 93) با هفته نامه "تماشاگران" و صحبت راجع به شادمهر:
*شادمهر عقیلی ستارهای بود که در زمان خودش خیلیها دوست داشتند مثل او بخوانند، تو هم یکی از خوانندههای جوانی بودی که خیلی شبیه شادمهر میخواندی. روزهای اول آمدی که صرفاً از شادمهر تقلید کنی؟
واقعیتی که نمیتوانم آن را کتمان کنم این است که علاقه به شادمهر در من وجود داشته و دارد و اگر دو خواننده وجود داشته باشند که واقعاً دوستشان داشته باشم یکی از آنها قطعاً شادمهر عقیلی است. بدون اغراق میگویم که از هواداران دوآتشه شادمهر هم قدیمیترم. شاید جالب باشد بدانی که با موسیقی بیکلامی که از شادمهر شنیدم طرفدار طرز فکر موسیقیاش شدم. اولین بار که با یک موسیقی غمگین شدم و به سمت موسیقی آمدم، موزیکی بود که شادمهر ساخته بود. فارغ از اینکه شادمهر الآن کجاست و چهکار میکند و آیا عملکرد او با آرمانهای موسیقی امروز ایران همجهت است یا نه (که همه اینها یک مسئله کاملاً شخصی است که فقط به او ربط دارد نه به من و شما) باید بگویم که او تأثیر زیادی روی موسیقی من داشته است. جالب است در این مدت تیترهایی وجود داشته که باعث شده امروز خیلیها فکر کنند من با شادمهر مشکل دارم یا تحتتاثیر شرایط امروزم قرار گرفتهام اما این هم از برداشتهای بد نشأت میگیرد.
*اگر شادمهر از ایران مهاجرت نمیکرد بازهم امروز محسن یگانه ستاره بود؟
نمیدانم چرا اینقدر در مورد شادمهر صحبت میکنیم. سمن واقعاً نمیتوانم خودم را با او مقایسه کنم. زمانی که شادمهر خواننده بود من بچه بودم و با آهنگهایش خاطره داشتم. خیلیهای دیگر هم در آن زمان شبیه شادمهر میخواندند و هنوز هم در همان حال و هوا باقیماندهاند اما شاید خدا برای من خواست و بعضی از کارهایی که خواندم با کارهای شادمهر مقایسه شد و موردتوجه مردم قرار گرفت.
*من هنوز جواب سؤالم را نگرفتم. اگر شادمهر مهاجرت نمیکرد تو امروز محسن یگانه بودی؟
هیچکس نمیداند. شاید اگر شادمهر در ایران میماند طروز فرش به سمتوسویی میرفت که شاید تصویر امروزی شادمهر را ترسیم نمیکرد. به خوب و بد ماجرا هم کاری ندارم، حرف از حدسهای ماست. البته نمیخواهم بگویم سیستم ارشاد طوری است که خلاقیتها را سرکوب میکند. همین سیستم با روحیات عدهای تطابق دارد و با روحیه عدهای دیگر در تضاد است. من و بقیه خوانندههایی که امروز کارشان شنیده میشود و صداهایمان به گوش مردم آشناست همه تکههایی از یک پازل هستیم که هیچ پیشگویی از قبل نمیتوانست آیندهمان را پیشبینی کند.
یگانه هم خودشو گاییده یه روز از شادمهر تعریف میکنه روز بعدیش فوشش میده دوباره فرداش ازش تعریف میکنه (sm98)
جیوونه شما به جیوونش رحم کن (sm59)نقل قول:
تک اهنگ که بیاد احتمال البوم بره واسه همون تابستون(sm50)
کنسرت نوکیا کلاب اجرای آهنگ ترس..[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شادمهر خبر تازه ندارین ؟؟؟ (sm172)
بهمن ماه موزیک ویدئو جدید میاد و آلبوم هم سال بعد میاد .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز معلوم نیست بهمن بیادنقل قول:
تا البوم اماده نشه ، سینگل جدید نمیاد
سلام پس آهنگ های جدید شادمهر نفس بکش و جنون کی منتشر می شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(sm74)
نفس بکش پخش نمیشه ، یه دمو دزدی بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط سجاد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنون اگه اسم سینگل بعدی باشه ،، شاید بهمن
من نمیدونم چرا نفس بکش پخش نمیشه ؟ مگه سبب و یه کاری کن و ... دزدی نبودن پس چرا دوباره اونا رو تنظیم زد و پخش کرد ؟ من که خیلی به نفس بکش امید دارم به پخشش .
نه سبب کجا دزدی بود خودش ویدئوشو پخش کرد ولی برای قرار دادنش تو البوم یکم با کیفیت ترش کرد
نفس بکش برای 5 سال پیشه زمانی که اهنگ خیال ساخته میشد واسه همین اصلا شادمهر یادش رفته همچین اهنگی هم داره
موزیک ویدئو هم آماده بشه ، صبر میکنن دو سه ماه قبل آلبوم پخش میکنن
هر چقد طول بکشه چون میدونی قراره البوم بیاد ارزش داره
فقط خدا کنه مثه آلبوم قبلی تاخیر نداشته باشه
البته همین که آرمین هاشمی قبول کرده آلبوم رو پخش کنه تو این شزایط ، خودش خیلیه
آونگ با هلن سر پخش آلبومش به توافق نرسید و 4 تا سینگلش بر باد رفت
سلام
سلام(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به طور کاملا اتفاقی وقتی داشتم تو بیپ تیونز دنبال آلبوم منوچهر طاهرزاده میگشتم یه چیز کشف کردم(sm171)گیتار ملودی شادمهرعقیلی...آیا این اکتشاف به نام من ثبت میشه (sm51)
آونگ مگه کمپانیه آخه احسان جان (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر مگه چیش از آرش کمتره که اون با Warner Music قرارداد میبنده بعد اون وقت شادمهر چسبیده به آرمین هاشمی و آونگ درپیت ...
ای کاش شادمهر خودش را اینقدر دست پایین نمیگرفت که برای منتشر کردن کارهاش به آونگ راضی بشه