تف دیجی کالا نسخه دیجی پک رو ناموجود کرده دو تا میگرفتم ارسالم رایگان میشد
نمایش نسخه قابل چاپ
تف دیجی کالا نسخه دیجی پک رو ناموجود کرده دو تا میگرفتم ارسالم رایگان میشد
پروانه های پیراهنش ...
اهورا ایمان ...
یکی از بهترین آلبوم های پاپ بعد از عنقلاب شکوهمند تشریف خواهد داشت ...
باز تف دادینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزمزد عذابی(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عبدالرضا کاهانی میگفت سر فیلم "بی خود و بی جهت" گفتن اصلاحیه بزن گفتم باشه اصلاحیه زدم بردم نشونشون دادم وقتی از دفتر ارشاد اومدم بیرون dvd رو شکوندم و موقع اکران نسخه بدون اصلاحیه رو تحویل دادم و نفهمیدن(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا منتشر میشه ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش می کنید ،
متوجه می شید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیجاره شدیم رفته (sm81)(sm120) بیکاری کجا بود شیش ماهه بیچاره شدم (sm81)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شعر چطوره (sm120)
زمونه عمر ما رو میگیره (sm81)
الی هم که از اسی ش سیره (sm81)
تو دیر رسیدی خیلی دیره (sm81)
صدام کــــــــــــــن صدای تو لالایی بچگیمه صدامممممممممممم کن (sm81) دیگه خستم از عشقای نصفه نیمه صدام کننننننننن (sm81) به حون الی دیگه جون ندارم که بــــگمممممممم (sm81)
گــــــــــوش کننننننن (sm81)( زار بزن آها (sm81))
نمیشه مگه میگذره آدم از اونی که زندگیشه(sm81)
مگه ریشه از زردی ساقه هاش خسته میشه(sm81)(چنگ بزن (sm81) بزن رو زانوهات (sm81))
به جون الی دیگه جون ندارم که بـــــــــــعــــــگممممم مم(sm81)
(sm51)
(sm50)بلند موی مش ات هستم