بزار بیشتر تو کف بمونن آدم شن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بزار بیشتر تو کف بمونن آدم شن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری من خواستم دانلود کنم 0 بود.. هنو دانلود نکرده شد 9بار دانلود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدم تعریف کرده ازش میگه یه سال نت به نت براش زحمت کشیدم ..
8 بارشو احسان دانلود کرد فکر کرد کلیپ چورن(sm2)
من هر چی گذاشتم واسه دانلود راحت تا 100 تا دانلود داشته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه عمام مرده اینقد نت ریدمانه بابا ول کنین دیگه چارتا گری گوری دور هم جم میشن عربده میکشن میرن دیگه اینقد بگیر و ببند نداره
از سولاخ دیفال و اینکه کی اول نوش جان کنه تا مشاوره دادن به ملت هم فاصله ای نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بس که کریستی کریستی میگی ملت فکر میکن کلیپ چورن.. همه مهمانا و میزبانا میزنن دانلود(sm2)فکر میکنن اسمارو برا رد گم کنی میگی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رییس یه رمان سیه بنداز گوشه ی سمت چپ انجمننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اختلاف بهترین اواتار فروم (sm48)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در بیارم بخوری؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم الی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تو چته دیگه اسپمتو ول بده بابا جان(sm2)نقل قول:
اشترم نظرت چیه (sm2)نقل قول:
تو هم که هر وقت کم میاری همینو میگی (sm2)نقل قول:
(sm2)تو کجا سیر میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولش کن، تو هنوز با این لاشیا وِلی... (sm21)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تویی که یه روزی دوسِت داشتم
بعد تو دوست داشتنو دور انداختم... (sm50)
نبودم الان دیدم تازه ... (sm120)نقل قول:
دستت مرسی ... (sm10)نقل قول:
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به جایی نمیرسه با این بازیا کِسی ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخم نمیکشه این روابطو... (sm172)(sm50)نقل قول:
چه گیتاری زده توی رادیو
سینجول بیا با خودش حرف بزن زود
هیچوقت تغییر نخواهد کرد (sm19)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم دهان را هیچ میگیریم
زخم زبان را هیچ میگیریم... (sm50)
میلاد از آلبوم جدید یزدانی قشنگترین آهنگشو بگو که گوش کنم...
ولی پوستره خیلی ضایعست (sm178)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا اسم کوچیک چیه !؟ (sm128)
این شعرای بالا از کی هستن !؟ جانِ من یه آدرس کوچیک بذار کنارشون ( حتی اگه شعرِ معروفی باشه ) ! (sm98)
آره منم مثله تو و خیلی های دیگه با PDF خوندن حال نمی کنن ! (sm74)
من میرم 10 تومن میدم فایل PDF رو چاپ می کنم .
کدوم کتاب فاطمه اختصاری رو می خوای !؟
کدوم شهر زندگی می کنی !؟
می رم رزولوشن گوشیم رو پیدا می کنم . . .
(sm1)نقل قول:
تونل کندوان نگاه تو - پرواز کن - توریست - گریم - دوعل - بی غروب - تاریخ تکراری . البته من خودم با پرواز کن خیلی بیشتر حال کردمنقل قول:
(sm118)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن طلاست
میگن بلاست
میگن پر از نازو اداست
میگن تکه.عروسکه...
(sm50)
گم کرده بودم آن خیابان را ... (sm50)
تم ویندوز 10
فیلم های پ..ورن را پاک میکنم
و با اولین اذان به مسجد میروم ... (sm25)
دیووانه است او که رفتن و ماندن و خندیدن را بیخیال شده
به کندن معنی اما فکر میکند ... (sm50)
دیوانه باید باشد که با طناب او را به سپیده دم بستند
دیوانه است او که دیروز تیربارانش کردند
و هنوز به فرار فکر میکند ... (sm50)