نه خوبم نه بد(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزن شبکه 3 بخند یه کم(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
نه خوبم نه بد(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزن شبکه 3 بخند یه کم(sm25)
ملت ویندوز 10 اختراع میکنن
ما اوج پیشرفتمون دانلود فصل گیم آف ترونه
تازه اونم تو ساعت دانلود رایگان(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که معاف شدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیابانی 500 بار گفت می خوام درسمُ ادامه بدم(sm120)
boyhood هم دیده (sm120)
خوب باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویییللللَ (sm25)
تا دقایقی دیگر وارد ساعت دانلود رایگان خواهم شد و قسمت های 5 و 6 Game Of Thrones میره برا دانلود(sm59)
کتاب بخون به جا نگاه کردن به اینا
برو بابا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
ترک من میآیی و دل ها به یغما میبری
روی پنهان میکنی، دل آشکارا میبری
دی دل من بردهای، امروز دین اکنون مرا
نیم جانی مانده است، آن نیز فردا میبری
آنچه گفتی: بود بالایش مرا ای دل منت
منکرم زیرا که خود را بس به بالا میبری
کفر زلفت را به دین من میخرم زیرا به دین
سر فرو میآورد، لیکن تو در پا میبری
من نمیدانم کزین دل بردنت مقصود چیست؟
بارها گفتی: نخواهم برد، اما میبری
چند گویی یک زمان آرام گیر و صبر کن
چون کنم کارام و صبر و طاقت از ما میبری
من چو وامق باختم در نرد سودایت روان
زین روان بازی چه سودم چون تو عذرا میبری
هیچ عاقل در سر کویت به پای خود نرفت
زلف میآری به صد زنجیر و آنجا میبری
(sm178)
زن خوبه خشگل باشه
سفیدو کمی چاق
آرمین رستمی پروداکشن
لاشی چه شعرایی داره (sm50)
بي من نپوش ژاكت ِ آبيتو
با اون لباس ساده و مغروري
زيبا نباش اين همه بي انصاف
كمتر بخند، وقتي ازم دوري
(sm81)
زنی که عقل دارد عشق را باور نخواهد کرد
که زن با شاعر دیوانه عمراً سر نخواهد کرد
مبادا بشنود یک تار مویش زلّهام کرده
که دیگر پیش چشمم روسری بر سر نخواهد کرد
خرابم کرد چشم گربهیی وحشی و میدانم
عرقهای سگی حال مرا بهتر نخواهد کرد
نکن... مستم نکن من قاصد دردآور عشقم
که شاعر چون لبی تر کرد، چشمی تر نخواهد کرد
جنون شعر من را نسلهای بعد میفهمند
که فرزند تو جز من جزوهیی از بر نخواهد کرد
برای دخترت تعریف خواهی کرد: من بودم
دلیل شور «مهدی» در غزل... باور نخواهد کرد
بگویی، میروم زخمم زدی اما نترس از من
که شاعر شعر خواهد گفت اما شر نخواهد کرد...
ممر فيته خودته (sm59)
یعنی تبلیغات میخواین برین زیر پستای الکسیس (sm2)
الکسیس دستم ب دامن پاکت اسم فروشگامو برای ۱ دقیقه رو کو.نت بزن برام تبلیغ کن دارم ورشکست میشم(sm2)
الکسیس فردا امتحان مدار الکتریکی ۱ دارم(sm2)
تو دلت پاکه دعا کن پاس شم
روح ادم شاد میشه اصن (sm2)
دولت آمریکا اگه حرفی با جوونای ایرانی داره ،به صورت فشرده روی کو.ن الکسیس تتو کنه ،بدون شک پیام به دست 95 درصد جوونای ایرانی میرسه(sm2)
(sm2)
3 میلیون میگیرم ادرس موزیک باران رو کیون الکسیس برا 3 ماه چاپ می کنم
با نمایش تو تمامی فیلم هاش و پوزیشن هایی که بیشتر دیده میشه
دسترسی به الکسیس سخته ولی یکی دیگه رو داریم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] گوسفند زنده ۰۹۱۲۳..۱۱۱۳۴ (sm2)
لاشی روزا میری رومنبر شبا میری زیر پیج الکسیس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Una Mattina - Ludovico Einaudi (sm50)(sm81)
(sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mulholland جریانش چیه گو گیجه گرفتم(sm169)نقل قول:
سه بخشه اول "بعد خوابو" گویا نشون میده بعد خود خوابو بعد دوباره قبل خوابونقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوندم الان فهمیدم....قبل از خوندن فهمیدین؟(sm178)نقل قول:
نه زیاد ولی بازم حال کرده بودم با این که گوگیجه گرفته بودمنقل قول:
فیلم عجیبیه (sm50)
زر نزن باو زیر پیج الکسیس فقط خنده ست یه سر برو تمام گلچین های جک های حال حاضر رو میتونی پیدا کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تو با خوندن جک ارضا میشی شرمنده بهتره نری (sm70)
دوس داشتم قیافه ی خودمُ وقتی عین بز تو مانیتور محو بودم میدیدم(sm50)نقل قول:
(sm2) حالا این خوب خوبشه یه فیلم دیگه داره inland empire دهنت سرویس می شه دیگه شورشو درآورده اصن سردرد می گیرینقل قول:
این فیلما خوب میفروشه؟تو سینما مخشون نمیگوزه؟(sm54)نقل قول:
نه باو فروش کجا بود برا خواص می سازننقل قول:
اینو (sm70)
بابای من از من به در آمد!!! این چی بود آخه ؟؟؟؟؟؟؟ دیوانگی تا این حد؟؟؟؟؟؟ من که فقط تونستم فقط چهل و پنج دقیقه اولو مقاومت کنم و یه چیزایی از فیلم بفهمم. بعد از دقیقه ی چهل و پنج تا آخر فیلم عین مجسمه ابوالهول فقط خیره شده بودم به مانیتور!!!!! هر چه قدر هم که تلاش می کردم یه چیزایی بفهمم بیشتر تو نقش ابولهول فرو می رفتم!!!!
فیلمای دیگه ی دیوید لینچو مثل جاده مالهلند حداقل میشد یه چیزایی ازشون فهمید ولی دیوید لینچ بزرگ به مثال معلمی که شاگردانش هر چه قدر بیشتر تلاش کنند بیشتر تنبیه می شوند به تمام کسانی که جاده مالهلند و بزرگراه گمشده را فهمیده بودند نیشخند زده و با صدایی رسا به آنها می گوید: " بگیر که اومد حالا بشین تا آخر عمرت تلاش کن تا این فیلمو بفهمی!!"
(sm2)نقل قول:
ریده شد اعتماد به نفسمون (sm120)
(sm120)نقل قول:
the fountain و black swan رو دیدی ؟ (sm50)
نه !خوبن؟(sm54)نقل قول:
boyhood عنش قشنگه ؟(sm120)نقل قول: