فعلا مشخص نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط izeh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فعلا مشخص نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط izeh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
sweet stageنقل قول:
پست اخر پیج " تجربه کن " نوشته لیبل رو
تا حالا اسمشو نشنیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره منم گشتم نه سایتی پیدا کردم ازشون نه پیجی نه چیز خاصی . جالبه اخه تجربه کن دست آونگ بود . شاید مثل ابی خودش بخواد البوم رو پخش کنه و این اسم رو خودشون گذاشتن !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها چرا من همش حس میکنم مدل تو همیشگی همون مدلیه ک تو تقدیر هم بازی میکرد هستش
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش قمیشی از بعد از البوم یادگاری به کل داره خراب میکنه انگار دیگه ملودی توی ذهنش ته کشیده
(sm25)
هنوز Parsa8 فعالیت میکنه تو سایت؟ :|
همیشگی دوشنبه
خوب به سلامتی این اهنگ فوق زیبا رو هم دوشنبه پس میشنویم و میبینیم و لذتش رو میبریم(sm118)
عقل و عشق(sm50)
آخرش کار خودشونو کردن!!!!(sm102)(sm178) تجربه کن، آلبومی با 6 ترک جدید!(sm142)(sm9)
یکی از فرضیه های قوی:
شادمهر برای این که خودش رو بروز نگه داره با این بچه بوچه ها کار می کنه.
انقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه کار کی می تونه باشه!!!
فقط می تونه کار عوامل باشه. چه کاری که برای شهرت نمی کنن (sm25)
میتونی گوش نکنی... همشو یجا گوش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشگی دوشنبه 15 آذر(sm118)
ولی کاش میذاشت واسه بعد آلبوم
دقیقا کی از ریخت اینا خوشش میاد فتوشاپ کنه براشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار خودشونه
بله هستش ولی کم سر میزنه بهموننقل قول:
نوشته اصلی توسط 3ooti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرش شلوغه
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه 15 اذر با 20 اذر تفاوتی ندارهنقل قول:
انگار همش باهم اومده 5 روز که دیگه فاصله نیست
تجربه کن با البوم فاصله داره
آره میخوام همین کارو کنم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه برگامو رو کردم باهات عشقو شروع کردم
این چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز شمار پخش البوم شادمهر از سایت ممر
قدیمیا خاطره دارن با اینجور پست ها
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من منتظرماااا (sm74)نقل قول:
اون آهنگ شادمهر که ویالون سبک جز بدون کلام می زنه رو با کیفیت بالا بذار.
باشه فقط باید یکم صبر کنی یکی دو روز دیگه میزارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یه سیستم دیگه هست دستم نیست(sm25)
اره فهمیدم چیهنقل قول:
مرحبا به گوگل(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشگی (sm118)
بچه ها ب نظرتون همیشگی آهنگ خوبی از آب درمیاد؟؟
نه (sm70)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای منم اهنگو بذارنقل قول:
نه خووب درنمیاد(sm30)نقل قول:
چشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ذلیلت چیه ک میگی خوب در نمیاد؟؟نقل قول:
منکه میگم بهتر یا حداقل هم اندازه با تجربه کننقل قول:
یادمه سال 91 تاپیک شادمهر یه تاپیک عالی برای بحث و معرفی موسیقی بود ... دوستان خوبی اون موقع بودن که موسیقی را بدون تعصب گوش میدادن از هر نوع ... گفتم با توجه به اون پیشینه یه آهنگ معرفی کنم .... امروز داشتم آلبوم The Screen Behind the Mirror از پروژه انیگما مربوط به سال 99 رو گوش میدادم ، آهنگی داره به نام Gravity Of Love که میشه گفت ترکیبی از آهنگ When the Levee Breaks و ایده های موسیقی New Age هست حالت جالبی رو به وجود آورده البته باب طبع گوش موسیقایی ایرانی نیست ولی گوش دادنش خالی از لطف نیست. لینک این آهنگُ تو آپارات گیر آوردم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم دیگه این نوع پست ها خریداری نداره ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود