وسطاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
وسطاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه توام تهرانی عید(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم شرقم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا نمیتونم از کاراش سر در بیارم (sm50)
تهرانپارس رسالت داراباد پیروزی حکیمیه افسریه کجایی؟؟نقل قول:
نیروهوایی(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
سر من درد میکند به جنون(sm27)
من که خودمُ راحت کردم گفتم نه میام جایی نه بیان خونه میام پیششون اتاق خودم هستم درُ بستم حوصله هم ندارم (sm50)نقل قول:
البته کلا رفت و امدی هم نداریم تقریبا هیچکس نیست اینجا اون مابقیم که درجه یکا باشن هفته دوم یه شب سرو تهشو هم میاریم ...
زادم دور نیستی بهم بیا عید اینورانقل قول: