کاملشو نداری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کاملشو نداری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها گفتم دلت نشکینه به هر حال ما هم جوونیم و غرور داریم نمیشه به این راحتی کوتا بیایم (sm2) فعلا این بار تامام تامام ....
بحث الکی کردیم دیگه همش کل کل شد (sm25)
اون دیگه بدتر (sm70) هر کی بالاخره فقط خودش میدونه چی مصرف میکنه (sm2)
به قول بانو مونا من به این معروفــــــم که بد عاشـــــق میـــشـم (sm176)(sm19)
هستم عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammadbitaraf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میام یه نگاهی میندازم میندازم میرم
مرسی یاد کردی (sm127)
از آهنگ جدید خبری نیست؟ (sm132)
فعلاً نه برای همیشه این بحث ها تامام ...(sm155)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)کجای حرفای من کل کل بود ...(sm120)همش دلیل دلیل دلیل آخرش کلاس درس شد ...(sm120)ولش کن دوباره بحث شروع میشه ...(sm155)(sm2)
فقط شیره ..(sm45)(sm2)شیره ناب کرمان ...(sm2)
حالا نمیشد شعر دیگه تفت بدی ... یه بار من همین معروف رو اینجا گفتم سوء تفاهم شد ...(sm2)پس تا سوء تفاهم نشده (sm155)(sm155)(sm155)(sm2)
(sm127)
مگه عین تو بیکارم بگردم چیزی پیدا کنم(sm59)تا ابد این لکه ننگ تو زندگیته اسی غرور(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی کاروزندگی نداری همش اینجایی قبل موزیک باران چکار میکردی(sm70)
بعد اون قضیه غرور مخصوصا هرکی جات بود کلا نت رو میزاشت کنار(sm25)(sm70)
باز خوبه موقع انتشار آلبوم تصویر حیا کردی چیزی از بهترین ترک نگفتی(sm14)(sm14)(sm14)(sm14)
خیلی قشنگ بود همون وکال محال با پیانو اوف(sm81)نقل قول:
ولی غرور یک چیز دیگس(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)ehsan1 361
چطوری پارسا منم ازت یاد کرده بودم(sm81)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف شادمهرم تموم شد(sm81)
این اهنگای چندوقته اخیر که هیچی باز خوبه با گوش دادن به آهنگ غرور (sm59)خاطراتو مرور میکنیم(sm14)
کنسرت امشب را داشتم لایو میدیدم. هیچکدوم آهنگا پلی بک نبود چون نفس کم آوردنش تو آهنگا مشخص بود