سیفیته(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سیفیته(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بده ارایشگاه جلوشو ببافن رنگ سالم عنابیه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق کصافط،من گراشته بودم سال تحویل از خجالتت دربیام(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستی چیکار کنی(sm120)نقل قول:
عنابی ینی یه چی تو مایه های جیگیری و قهوه ای میشه .. (sm54)
حالا میبینی سورپرایزه(sm120) ایشالا امسال یه الاغیم بیاد تورو بگیره منم یه عروسی بیتم مشهد بهتون بخندم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عید بیکارم فیلم بگین دانلود کنیم(sm120)
من مراسم نمیگیرم حوصله ندارم پول بدم تو بخوری(sm120)نقل قول:
حالا عید عید , عید عید عید عیــــــد .. (sm137)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدام عید !?؟! (sm50)