ره میخانه و مسجد کدام است
که هر دو بر من مسکین حرام است ... (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
ره میخانه و مسجد کدام است
که هر دو بر من مسکین حرام است ... (sm27)
پوریا (sm169)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو دیگه واسه هر بیتی که تو حال و هواشمو زیر لبم زمزمه میکنم یا گوش میدم یا میخونم نمیشه آدرس بدم که (sm120) سخته گشادیم میاد (sm120) ولی شعر کامل هر وقت میزارم اسم شاعر رو مینویسم همیشه تهش (sm120)
اینم یه قسمت از یکی از شعرای "گروس عبدالملکیان" ـه... 4 تا کتاب ازش دارم ولی یادم نیست این تو کدومشون بود (sm120)
این شعر رو تو ترک 8 این آلبوم دکلمه کرده:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها PDF نمیچسبه به آدم... (sm172) باید جلد و کاغذ داشته باشه همچین تر و تمیز تو دستات بگیری با یک نور ملایم تو شب در آرامش بخونی (sm120)
این کتابش:
یک بحث فمینیستی قبل از پختن سیب زمینیها ۱۳۸۸، نشر سخن گستر، شابک:۱-۷۷۲-۴۷۷-۹۶۴-۹۷۸
لاهیجان
بیاب که دفعه دیگه به ما نرم (sm120)
فعلا کندوان رو شنیدم... یه جوریه... نمیچسبه... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رنگ سرخ
میتواند بنشیند بر درخت انار
لبهای تو
یا
پیراهنِ پارهپارهی یک سرباز
هیچ اتفاقی نمیافتد
ما
عادت داریم
ندیدهای؟!
همان انگشت که ماه را نشان میداد
ماشه را کشید
ندیدهای؟!
که از تمام آدمبرفیها
تنها
لکهای آب مانده بر زمین
دود،فقط نامهای مختلفی دارد
وگرنه سیگار من و خانههای خرمشهر
هر دو به آسمان رفتهاند
گروس عبدالملکیان
Garous Abdolmalekian - Dud Nam Haye Mokhtalefi Darad (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم لینک دانلود آلبومش:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره جدا زیاد نمیشه باهاش ارتباط برقرار کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی از واقع بینیِ بدونِ تعصبت (sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش وقتم پوریا ! (sm19)
چه قدر شمالی داریم توی انجمن ! (sm173)
آره همین فرمون رو ادامه بده پس ! یکی گشاد یکی تنگ یکی میانه !!! خخخ ! (sm2)
دمت گرم برای لینک پست آلبوم . . . تاریکی !
کتاب " یک بحث فمنیستی " از " فاطمه اختصاری " رو من PDF دانلود و چاپ و تزریق کردم !!!
کتاب شاه کاریه ! شعر " به کنیم " که " شاهین " اجراش کرده توی همین کتاب هستش . . .
به هر حال موفق باشی ! (sm176)
همچنین صابر جان! (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحویل بگیر امیر، ببین چقد خوشحاله که یه آدم دیگه از این خطه پیدا کرده! (sm19)(sm2)
حتما (sm2)
فداااا (sm10)
خوش به حالت، من میمونم یه بار گذرم به تهران بخوره بخرمش (sm172)
تو هم همینطور! (sm174)
میگن متخصص سرپاس، متولد هفتاد... (sm118)(sm2)
میر انجمن دارن سطح انجمن رو میارن پایین آخه اینا چیه میزنن Cd Rip 128 شهرام معصومیان ، هومن سزاوار ، شهراد ، لیلی پوت و ...(sm120)
(sm2)
داشتم گوشفیل میخوردم
خبرمرگ مادرم آمد
خبر مرگ مادر آمده بود
مرگ مادر مگر خبر دارد ... (sm172)
(Ho3ein Ft Bigrez - Delkhoshi (New Version
تمام طول روزتو میکنی تٌخمی سپری
فکر به چیزی که باختی ببری
مغزتو میگاد، مث سگ پشیمونی
تو گفته بودی که راه سختو میتونی... اما...
(sm50)
ای تو پسر بلا
بوسه بزن به رو لبام
سرتو بزار رو شونم
میدونی دوستت دارم
(sm74)
فاطی (sm172)(sm162)نقل قول:
این زندگی گفت یه چیزو یاد پس بگیر
امید بده به جاش بیلاخ پس بگیر...
دیوث تا دیروز میگفتی رپ گوش نمیدم زیاد حالا خارشو نمودی(sm2)نقل قول:
این بهترین اهنگ رپ از نظر من(sm74)(sm120)
یاد میگیری که ناشتا نرینی
جاهایی میری که یه موقع آشنا نبینی
نه حسشو داری نه حال فک زدن
تو خودت پیچ میشی دیگه، آره مثلن...
(sm172)(sm50)
(sm2) خا خیلی شعر و ور میخونن اکثرا ولی خب بعضیاشونم خوبن و به فازِ عنِ فعلیم میخورن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا کارای Ho3ein تا حالا هر چی شنیدم قشنگ بوده... میپسندم... صادق هم همینور...
همین آهنگو ورژن قبلیش رو داری بدی بگوشم؟! (sm120)
نیو ورژنش تو کیون خر بوده.. همین ورژن اصلیشه منکه جز این ورژن ورژن دیگه ای ندیدم(sm2)نقل قول:
این بهترین اهنگشه.. کلا اهنگ دلخوشی و من بهترین اهنگاشن
البته اونایی که با صادق خونده جای خود دارن(sm120)
باخودم دست به یقه میشمو فوش میدم.من چن سال دیگه از خودم بریدم(sm50)
امیر عظیمی - مترسک ...(sm50)
شعرای امید صباغ نو رو میپسندم (sm128)
(sm2) مطمئنی؟! واسه تو هم همینه کاورش؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه میخواستم بگردم دنبال ورژن اصلیش (sm2)
ازش فقط همینا رو دارم:
Sob Zohr Shab
Bonbast
3FT
Haghighat
(Delkhoshi (New Version
Ejbar
"من" رو میدی 320؟! (sm10)(sm120)
میخواستم بمان رفتم
میخواستم بروم ماندم
نه رفتن مهم بود و نه ماندن
مهم من بودم که نبودم ... (sm50)
روضه خوان خواست که از غصه ی ما یاد کندنقل قول:
سینه ها پــاره شد و مرثیه ها ریخت بــه هم... (sm50)
این بیتش تو آهنگِ "شهر" حذف شده ها...
روزی دو پاکت سیگار ، لعنت به این خودآزار ، ک...ر پشت ک...ر آوار میشه رو سرم ، هر روز تخیلی تر از روز قبل ، هر روز غمگین هر رور سرد ، حیف ... حیف ... حیف
بلند بگو شیر تو این زندگی (sm184)نقل قول:
دیوث میگم همین ی نسخش هست(sm2)همون نیو ورژن اول و اخرشه.. یا لااقل من نتونستم چیزی ازش پیدا کنم(sm120)نقل قول:
هر روز پاییزنقل قول:
تازه فقط اسم بیگرز رو اوردن ولی دانیالم هست تو این اهنگ.. اگه توجه کنی 3 صداس(sm120)نقل قول:
ندومبه خو (sm2)نقل قول:
دمت گرم (sm19) لینکت تگ داره پاکش کن تا از طرف امیر مورد تجاوز قرار نگرفتیم (sm2)
اینجا زندگی کردن از مردن مشکل تره(sm27)
عشق تو در برم پاییز بودنقل قول:
لیز بود
پا لیز بود
دقت نکردم (sm168) تازه بیگرز هم جدیدا پیدا کردم قبلا فک میکردم همرو خودش میخونه (sm2)نقل قول:
ها(sm2)نقل قول:
فرار کن فرار کن میمیری(sm2)
خسته نباشی دلاور.. خداقوت پهلوان(sm2)نقل قول:
(sm2)
خاطرههانقل قول:
فقط سیگار میکشند
نمیسوزند ... (sm50)
البوم حیف نون(sm2)
باز میگید چرا داعش به ایران حمله نمیکنه (sm2)نقل قول: