از این خزا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از این خزا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عید هه(sm59)
نه بابا پسرا میکنن قشنگتر اصلا پسریکه ابرو هاشور نکنه پسر نیست(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این که آهنگ موزن خوبه ولی دلیل نمیشه همیجو آهنگ بده ..
امسال قد 3 تا آلبوم آهنگ ازش اومد ..
تموم کردم پلی میشه بیتره .. (sm118)
داشتیم تموم کردیم!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
ببین من فیلم bitter moonنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال dexter-game of thrones- walking dead-true detective خیلی دوس دارم.حالا با توجه به این سلیقه چنتا فیلم بوگو ببینیم
در ضمن الی گو نخور .. (sm27)
مرسی(sm10) بیا پیشم عیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عید من از اتاقم بیرون نمیرم کلا(sm27)نقل قول: