فقط مادر بزرگ مرحوم من که 20 و خرده ای سال پیش از دنیا رفته شرکت b Win رو نمیشناسه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط مادر بزرگ مرحوم من که 20 و خرده ای سال پیش از دنیا رفته شرکت b Win رو نمیشناسه (sm2)
خب حالا یه سوال ...! سایت تبلیغ به قول تو غیرقانونی تمام پول رو میزنه به جیب یا سهم دولت رو هم میده ...؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاه شرعی میزاری ...؟
این بحث تهران و شهرستان را این تهرانی های ابله راه انداختن و درستش کردن کسی که فقط تهران را شهر محسوب میکنه و به مشهد اصفهان تبریز شیراز و اهواز و کرمانشاه میگه شهرستاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم همه قانونی هستن تو داری میگی غیرقانونی ننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایییییییی از دست تو
مغلطه نکن بحثو عوض نکن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن یه دور از جون بگو ...(sm120)
من برم باز بحث طولانی شد ...
در ضمن پیمان برو از سایت های موزیک دان کن که بالاش زده باشه تابع قوانین ج ا ...(sm2)اینجا غیرقانونیه ...(sm2)
نقل قول:
فقط ادعا داری که خیلی میدونی ولی ببین خودت ....
نقل قول:
آره زودتر برو که اوضاع خیلی خیته (sm70)(sm98)
جالبه که شرکت های شرط بندی تو اینستاگرام صفحه دارن اما شرکت های سیگار سازی صفحه رسمی ندارن
یه توضیح بدم در این که حجم پول های رد و بدل شده تو این بازار حسابی بالاست شکی نیست اما خودمم دقیق نمیدونم که صنعت به حساب میاد یا نه در ضمن منظورم شرط بندی فوتبال فقط بود و قمار و کازینو ها را شامل نمیشدنقل قول: