ما باید با یه افتابه ابم بریم لب دریانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ما باید با یه افتابه ابم بریم لب دریانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
lucyنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
gone girl
interstellar
nightcrawler
whiplash
بازم هه که یادم نمیاد ..
یعنی بهت زنگ.بزنم بیروت رفته باشی گیساتو میکنم از الان بگم(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی(sm10)خوب نباشه فحش میدم(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل 12 زنگ نزن خوابم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریال(sm2)
والا سلیقت با این 4 5 تا نیومد دستم هیچ بدتر گیچ شدم چون زیاد ربطی به هم ندارن!(sm120)نقل قول:
4 5 تا فیلم مورد علاقه دیگتُ دیگه بگو
چه ژانری دوست داری؟؟ اون طوری بهتر میتونم کمک کنم
بمنم سال تحویل پی ام نده خوابم زهرمارم میشه بزار صبحش(sm120)نقل قول: