(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
از کدوم شرکت؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزنگ بگو خط منو باز بذارید (sm50)
خطت تا 10مگ رو بدون هیچ مشکلی ساپورت میکنه ...... اگه نوسان Max Rate در طول شبانه روز کم باشه (یکی زیر13هزار نیاد) میتونی بگی رو 12 باز بذارند
من رفتم توش، زیرش قیمت زده بود ...... فک کنم باید اکانت خریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو زنگ زدم شاتل .. میگه مشکل از مخابراته محدودیت پهنای باند داره . تا بینم کی خیر سرشون کی درست میشه (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه آقا جان میگم برای افراد عادی هم میشه لینک مستقیم با IDM تازه صبر هم نمیکنه مستقیمش کنه ..
جیک ثانیه لینک مستقیم میده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاخان میکنند (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والله نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس اگه مشکلت حل شد که عالی .... (sm155)
خسته از خستگیای این دل واموندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته از تو که خیالت پیش من جا مونده
(sm50)
اسمش گوجیه (sm120) هاپو خوبه ی استاد (sm2) یه چند سال دیگه با عصا میزنه همه رو (sm2)نقل قول:
به همین سادگیا نیست از تو دل کندن و دورینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سبک پر زدی از من تو بگو آخه چجوری
(sm74)
الی چی شد ؟ (sm70)