کروکیش بدین تا بهتون بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کروکیش بدین تا بهتون بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت منم همینو میگم دیگه...(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا مگه ندیدی سرپیچ لامپ میشکه میمونه توی هولدر حباب ـش سالم درمیاد... بعد کیونت پاره میشه تا سرپیچش و دربیاری لامپ ـو عوض کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه من یاد گرفتم باس ژل بزنم (sm2)
نوید اینجوری نمیشه ، تو رو باید بخوابونیم تا حالیت کنیم ، مجتبی داداش اون لامپو بیار تا حالیش کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
من به فکر اینم که اینا چه توقعی دارن؟ (sm77) لامصبا عاخه قطر حباب لامپ 5سانت ـه (sm25)
نوید کار گرافیکیت تو حلقم ، خاک بر سرت سیوشم داری؟
روزی چندبار نگاش میکنی؟
عکسو بردار دادا ، زشته ، خصوصی کن برا مجتبی ، من اصن قانع شدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
چند وات میخوای؟؟؟؟(sm128)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]