دیگه باید خود خدا ظهور کنه.. اینا اثر نداره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه باید خود خدا ظهور کنه.. اینا اثر نداره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مملکت نفرین شده ست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه من موندم این الان چیه (sm2)
آلبوم حیف نون از امیرارس و رهاشایان با کیفیت اصلی 128Rip CD
فقط آهنگ های حیف نون و دیو دلبر و نازنین
(sm2)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیگه آخرشه دست یارو سینا رو از پشت بسته (sm30)نقل قول:
آهنگ افشین آذری خیلی باحاله
خفه شین ..
بخواب عزیزم لحاف یخ کرد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلوین و سنجاب ها (sm2)
(sm81)"I'm not your wife."
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبلیغ آلبوم جلو در س..وپر مارکت کنار آلوین و سنجاب ها ، خرس های مهربون در شهر و گارفیلد و دوستان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصویر گستر پاسارگاد کلا برنامه کودک زیاد پخش کرده - اون قدیم که میاوردم همش مال این پخش بود - الان آلبوم چاوشی رو گرفته
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث پارو هم مال همین بود پرچم هم مال همین بود تو چی میگی بز ..
13 هم بود ..
وزنه برداری رستمی رکورد زده ثبت نمیشه نه ؟ فک کنم باید تو مسابقات جهانی بزنن تا به اسمشون ثبت بشه
حریص هم دنیای هنر بیود اون موقع پاسارگاد نبود ..
من مگه گفتم بد میگم برنامه کودک هم پخش میکردهنقل قول:
نقل قول:
حرفایی میزنیا خب هم فیلمه همه آلبوم دیگه ..
"کاپیتان بلک" نسبت به "کمل" سنگین تر و باکیفیت تره، نه؟! (sm50)نقل قول:
گفتم ژاکت آواتار الی اومد جلو چشم .. :l
کمل مشکی بهترنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کند ذهن دارم میگم پیشرفت زیادی داشتهنقل قول:
(sm155)
(sm30)archer
(sm19) کلی بروک
عجب خری هستی تو اینا 4 ساله دارن کار میکنن ..نقل قول:
چه سبزه زار قشنگی (sm173)
مطمئنی؟! (sm29) چون قبلش کمل آبی میکشیدم بعدش هم سیاه... ولی 2.3 شب پیش کاپیتان بلک کشیدم به طور کامل گوزم کرد (sm2) یکی رو تا نصفه کشیدم خاموشش کردم نیم ساعت بعد دوباره آتیشش زدم (sm2) الان دیگه بهش عادت کردم ولی خیلی سنگین تر بود نسبت به کمل به نظرم... گیجِ گیج بودم تا چن دیقه...نقل قول:
ساعت چند میاد آهنگ شادمهر؟ (sm120)
چقدر تو ابلحینقل قول:
عجب گاگولیه ..
متاسفم واسه خودم که دارم با تو بحث میکنمنقل قول:
(sm2)
تو مگه بحثم بلدی صب تا شب اینجا داری کرسی شر تف میدی ..
دیوثارو(sm2)
من دیگه هیچ حرفی باهات ندارم برو بمیر (sm176)نقل قول: