اوگی من قدیما فیفا 11 آنلاین بازی می کردم خواستم یادی از گذشته کنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اوگی من قدیما فیفا 11 آنلاین بازی می کردم خواستم یادی از گذشته کنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا ایران با این نت نمیتونن بازی انلاین مخصوصا پی اس بکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه بازی 4 تا زدم به طرف نتم گیر میکرد اخر اومد بیرون سه صفر به نفع اون شد رید به اعصابم دیگه بازی نکردم یه هفته (sm120)
(sm120)نقل قول:
گفتم: خیال وصلت گفتا: بخواب بینی
گفتم: مثال قدت گفتا: در آب بینی
گفتم: به خواب دیدن زلفت چگونه باشد؟
گفتا: که خویشتن را در پیچ و تاب بینی
گفتم: رخ تو بینم گفتا: زهی تصور
گفتم: به خواب جانا گفتا: به خواب بینی!
گفتم: که روی خوبت بنمای تا ببینم
گفتا: که در دل شب چون آفتاب بینی؟
گفتم: خراب گشتم در دور چشم مستت
گفتا: که هر چه بینی مست و خراب بینی
گفتم: لب تو دیدن صد جان بهاست او را
گفتا: مبصری تو، در لعل ناب بینی
گفتم: که روز سلمان شب شد ز تار مویت
گفتا: نگر به رویم تا آفتاب بینی
(sm27)
آزمون پتروشيمي
دعا كنيد
(sm27)
کی روش (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حذف (sm25)
پولادی دیوث تو 10 مین دوتا کارت گرفت یارو عراقیه دقه 1 کارت زرد گرفته تا حالا عرضه نداشتن یه کارت دیگه ازش بگیرن
کارت گرفتنی نیست ، نمیتونن بازی رو ول کنن بچسبن به اون یکی که کارت بگیرن ازشنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پولادی کرم کیون داشت
گرچه به نظرم داور اگه موقع کارت دادن یادش بود که کارت گرفته قبلا ، کارت دوم رو نمیداد
باو یارو دفاعه توپ وببرن طرفش کارت و میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ببازه این قلعه نوعی تخم مرغ و خدادا کوتوله شروع میکنن به کوزوشعر گفتن گوزوها
آره بابا خودشونو باختن
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکونام نمیرد هرگز
(sm25)ریدن
خاک تو سرت پولادی الدنگ (sm3)
کیروش لاشی فکر اینجاهارو نکرده شریفات و خلعتبری و ممد نوری بودن به این فلاکت نمیفتادن
صبر کنید ببازه بعد فحشش بدین
ببازه یا ببره فرقی نداره واس چی باید جلو 4 تا تیم عربی که هیچی از فوتبال نمیدونن انقد ذلیلانه بازی کنه
چی شده(sm120)
فوتباله؟(sm120)
از عراق 2 تا خورد؟؟؟(sm120)
عاشقشم(sm210)
عاشق عراق؟؟؟؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایرانی جماعت همیشه ایرانی جماعت میمونه..(sm3)
نه ایران(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا منم تعریف کنین حال ندارم برم تلویزیون روشن کنم(sm120)
دهنت(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی معلوماتم رف بالا
من به این معروفم که بد عاشق میشم(sm191)
پا قدم من بود(sm137)
اوا گلللللل(sm118)(sm210)
Goooooooooooooooooooooool (sm118)
سوسمار خور مارمولک خور ها..... را باید ترکوند (sm118)
منم عین توام مامانم تلویزیونو خاموش کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
تلویزیون تو پذیرایی روشنه صداشو ضعیف میشنوم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه سرم درد میکنه نشستی فوتبال نگاه میکنی نمیخاد ببینی (sm120)نقل قول:
اگه بردیم پا قدم منه اگه باختیم از شکلکای امیره(sm191)
راس میگه (sm120)نقل قول:
راستی فوتبال 11 نفره(sm120)
اره عزیزم(sm120)نقل قول:
تو که.خیلی پا قدمت خوبه(sm59)نقل قول: