شامپو ، صابون ، گلنار ، مایع ، ریکا ، زدم نمیااااااااااد نمیاااااااد نمیاد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(بنیامین تو حموم)
(با ریتم بخون )
نمایش نسخه قابل چاپ
شامپو ، صابون ، گلنار ، مایع ، ریکا ، زدم نمیااااااااااد نمیاااااااد نمیاد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(بنیامین تو حموم)
(با ریتم بخون )
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺗﺎﺭﯾﺨﯽ :
ﺭﺿﺎ ﻋﻄﺎﺭﺍﻥ ﮐﻪ ﮔﻔﺖ :
ﻣﻦ ﻭﺍﺳﻪ ﺧﻨﺪﻭﻧﺪﻥ ﻣﺮﺩﻡ ﺣﺎﺿﺮﻡ
ﺷﻠﻮﺍﺭﻣﻮ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺭﻡ ....
ﺣﺎﻻ؛؛؛
ﭘﺪﺭ ﻻﺭﯾﺠـــ.ﺎﻧﯽ ﻫﺎ : ﺣﺎﺿﺮﻡ ﻭﺍﺳﻪ
ﺗﺜﺒﯿﺖ ﻧﻈـــ.ﺎﻡ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﭘﺴﺮ
ﺩﯾﮕﻪ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺑﺪﻡ
ﮔﻠﺸﯿﻔﺘﻪ : ﺣﺎﺿﺮﻡ ﻭﺍﺳﻪ ﺗﻘﻮﯾﺖ
ﺳﯿﻨﻤﺎ ﺳـــ.ﯿﻨﻪ ﻫﺎﻣﻮ ﺭﻭﺯﯼ
ﺳﻪ ﺑﺎﺭ ﻧﺸﻮﻥ ﺑﺪﻡ
ﺷﯿﺚ ﺭﺿﺎﯾﯽ : ﺍﺻﻦ ﺍﻧﮕﺸﺘﻢ ﻓﺪﺍﯼ
ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﻣﻤﻠﮑﺖ
ﺩﮐﺘﺮ ﻇﺮﯾﻒ : ﺣﺎﺿﺮﻡ ﻭﺍﺳﻪ ﺣﻖ
ﻫﺴﺘﻪ ﺍﯼ ﻣﺮﺩﻡ ﺟﺎﯼ
ﻧﺸﺴﺖ ﺣﺘﯽ ﺑﺎ ﺧﺎﻧﻢ ﺍﺷﺘﻮﻥ
ﺑﺨﻮﺍﺑﻢ
ﻣﺤﺴﻦ ﺭﺿﺎﯾﯽ : ﺣﺎﺿﺮﻡ ﻭﺍﺳﻪ
ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺕ ﺍﮐﺮﺍﯾﻦ ﻧﺎﻣﺰﺩ ﺑﺸﻢ
ﺟﻨﺘﯽ : ﭼﯿﻪ ﻻﺷـــ.ﯿﺎ ﭼﺮﺍ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻧﮕﺎﻩ
ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ؟؟
ﻣﻦ ﺣﺎﺿﺮ ﻧﯿﺴﺘﻢ ﺑﻤﯿﺮﻡ !!!!!!
یکی از بزرگترین لذت های زندگی این است
که از خواب بیدار شوی
و ببینی
باز هم برای خوابیدن فرصت هست!
چارلی چاپلین
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﯿﺮﻩ ﻓﺮﻭﺷﮕﺎﻩ ﻭﺭﺯﺷﯽ،ﻣﯿﮕﻪ :
ﺁﻗﺎﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﭘﺮﭼﻢ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺩﺍﺭﯾﺪ؟
ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺮﺍﺵ ﻣﯿﺎﺭﻩ
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﯿﮕﻪ: ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﺭﻧﮕﺎﯼ ﺩﯾﮕﺸﻢ ﺑﺒﯿﻨﻢ؟!
.
.
.
ﺑﺎﺑﺎ !! ﺗﻮﺭﻭ ﻗﺮﺁﻥ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻓﺎﻣﯿﻠﯽ ﻧﮑﻨﯿﺪ
شاید باورتون نشه!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خـــ.ایههای من از مـــ.مه های گلشیفته بزرگتره...!
باباجان برو بمب ببند به خودت بپر تو بغل ادمین بگو یا تشکر منو درست میکنی یا سایت و از دیتابیس میترک.ونم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.ن: جا داره یه تشکر ویژه بکنیم از جنبه ی آقا احسان گل که حواسش هست شوخی میکنیم باهاش (sm127)(sm10)(sm134)
پ.ن2: من دیروز اول از همه اون نقاشی رو واسه خودش فرستادم و اجازه گرفتم که بذارم اینجا و بزرگوار اجازه دادن (sm19)
پ.ن3: میخوام بگم احسان خیــــــــلی آقاس...آقــــــــــآ (sm70)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه هنرمند که نمیتونه خودشو زیر چارقد پنهون کنه که... اما بسوزه پدر قدرت پول (sm2)
خخخخخ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10نمره رو که مطمئن شدم باقیشو هرچی خوشم اومد پاسخ میدم (sm70)
(sm81) راست میگه خدایی... پس از امتحان فردا و پسفردا امتحان آخر شنبه 27ـمِ... پسفردا که اومدم یه دل سیر میخوابم (sm172)نقل قول:
(sm172)(sm180)(sm170)
نصیحت یارو به پسرش : کره خر شب کنکوره ، بشین یه گوهی بخور،یه انی بشی،دستت به یه مسترابی بند بشه،یه چوس حقوقی بریزن کف دستت محتاج گوز مردم نشى
ﺗﺮﺟﯿﺢ ﻣﯿﺪﻡ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺎﺷﻤﻮ ﺍﻓﺴﻮﺱ ﺑﺨﻮﺭﻡ ... ﺗﺎﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻓﺴﻮﺱ ﺑﺎﺷﻤﻮ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺨﻮﺭﻡ :| (sm77)
ﻋﻪ ﺍﺷﺘﺒﺎ ﺷﺪ ... ﺻﺐ ﮐﻦ ... ﺗﺮﺟﯿﺢ ﻣﯿﺪﻡ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﺍﻓﺴﻮﺱ ﺑﺨﻮﺭﻡ ﺗﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻓﺴﻮﺱ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﺑﺨﻮﺭﻡ ... ﻓﮏ ﮐﻨﻢ ﺑﺎﺯﻡ ﻧﺸﺪ :| (sm74)
ﺧﻼﺻﻪ ﺑﺪﻭﻧﯿﺪ ﯾﻪ ﺗﺮﺟﯿﺤﯽ ﻣﯿﺪﻡ ﺩﯾﮕﻪ ... ﺑﻬﻢ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﮐﻨﯾﺪ(sm10)
مشهدیه ميره بالای تپه! داد ميزنه: خدایا برچی پول نمدی ! خنه نمدی! ماشین نمدی !
یهو پاش سر می خوره از بالای تپه پرت ميشه پایین ! ميگه: نمدی که نمدی ! برچی هل مدی؟
+18
ﺩﺧﺘﺮﯼ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﻧﻪ ﺳﺎﮎ ﺑﺰﻧﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ﺩﺯﺩﻩ ! ﺩﺯﺩ ! ﺑﺎﯾﺪ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﭘﻠﯿﺲ ﺑﺪﯾﺶ !
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﺎﮎ ﻣیزنه ﻓﺮﺩﺍﻡ ﻗﺘﻞ ﻣﯿﮑﻨﻪ ! ﺗﻮ ﻫﻢ ﮐﻪ ﮐﻼ ﺁﺑﺮﻭﯼ ﻣﺎﺭﻭ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺫﻫﻦ ﺧﺮﺍﺑﺖ ﺑﺮﺩﯼ !
ﺍﻭﻥ 18+ ﭼﻮﻥ ﺑﺤﺚ ﺟﻨﺎﯾﯽ ﺑﻮﺩ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ??
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست دخترم بعد از چند ماه که جواب اس ام اس و تلفن هامو نمیداد امروز اس ام اس داده
میگه: سلام، خوبی گلم؟ دلم واست یه ذره شده! راستی عزیزم چند روز دیگه تولدمه، چی می خوای واسم بخری؟
نوشتم: یه چیز که به زیبایی خودت باشه، یه چیز که هروقت نگاش کنی قشنگ بتونی باش همزادپنداری کنی!
اون: وااااای! چی هست؟ من: سنگ پا قزوین...!!!
از یارو ميپرسن آقا خيلى ببخشيد عذر ميخوام شرمنده گلاب به روتون روم به ديوار اسمتون چيه؟
طرفم ميگه والا اينجورى كه تو پرسيدى عن
دوستان یه نصیحت از طرف من:
هميشه با زبان ساده سخن بگوييد چون التزام به معقوليات و انكسار از بدويات در تعتير آنچه مقتضى ست ممارست به عمل نقض نيست.باشه؟؟؟؟....
اگه فهمیدن ،براتون با زبونم راه میرم... خودمم که نفهمیدم
اینجوری هیچوقت بچه دار نمیشیم . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
همسر عارف قزوینی ( سنگین بود، کمرم گرفت)
ایران در 8 بازی مقام اول دنیاست :
1بچه بازی
2خانوم بازی
3کو.نده بازی
4خار.ک.سه بازی
5لاشی بازی
6ک.س کلک بازی
7دو دره بازی
8 اس ام اس بازی
یکی از بربریام اینه..... چیه همش که نباید فانتزی باشه یه بارم بربری....
اصلا سلامتی بربری
تافتون
لواش
سنگک
عاغا مهدوی کیا
علی عاغا کریمی
شیو گلشیفته
شاطرای تومیدون
نون خشکیای تو زندون..
همیشم که نمیشه پست های درست حسابی گذاشت بعضی وقتام آدم ک.س..شعر میگه.
از همینجا اعلام میکنم احسان آقایِ همه مونه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.ن نوید خودت به امیر پیغام بده که احسان میگه همچین مشکلی دارم تشکرم کار نمیکنه واسه احسانو درست کنه ، میخوام بدونم وقتی درست شد این آقا میخواد چی بگه واسه تشکر نکردناش (sm142)
اصن یه وضی ؛ ولی بازم نتونست خوئدشو زیاد کنترل کنه ، لخت میشد دستشو میزاشت رو چیزاش (sm70)نقل قول:
(sm2)
یه هنرمند که نمیتونه خودشو زیر چارقد پنهون کنه که... اما بسوزه پدر قدرت پول (sm2)
میفهمی ، عادت کرده ؛ ترک عادت مرض میاره (sm2)
بابا این آمریکاییا خرن گلشیفته فراهانی در یک سایت آمریکایی به عنوان ششمین زن زیبای جهان انتخاب شده ...
به خدا من جای ظریف بودم یه سر میرفتم آمریکا دست اوباما رو میگرفتم میوردم
میبردمش فقط یک ساعت تو یه پاساژهای ایران یه چرخ بزنه تحریم ها لغو میشد که هیچ . دنبال تابعیت ایرانیم میگشت
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئن باش که بهت بی اعتمادیم ...
شک به تنها چیزی که دارم اعتماده ... (sm50)
استاد داشت قطعات داخل کیس رو نشون می داد، یکی از دخترا گفت: استاد! ویندوزش کجاست؟!!! . . . .. . استاد ایستاده مرد.... میفهمی مرد
نامردی اگه برات معنیش کنم ولی با زبونت راه نری واسه ما فیلم نگیری نفرستی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نادر نیستی اگه جواب بدم حرکتتو نیای ...
جواب بدم حله؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لِنتیا (sm2)نقل قول:
دهنت (sm70)
من خودم که فقط م.م.ه ارست رو فهمیدمنقل قول:
دیگه شیو گلشیفنه رو واسمون تابو کردی(sm70)(sm2)نقل قول:
منو میگه ها (sm59)نقل قول:
نوید یاد بگیر (sm142)
نوید جون که خیلی آقاستنقل قول:
من کاری ندارم اونجا گفتی هر کی جواب داد با زبونم راه میرم ؛ من جواب میدم ولی باس واقعن به کاری که گفتی عمل کنینقل قول:
من نمی تونم نقل بگیرم چرا ؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminkeshavarz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش من تو رو میشناسم عایا ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminkeshavarz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه معرفی بکن خودتو ...(sm10)
(sm2) ولی خوبه ادامه بدین فرزندانم باید عیب دختر مردم رو با حسنش تغییر بدیم تا مشت محکمی باشد بر دهان یاوه گویان ، تابو ها را باید شکست (sm70)نقل قول:
من برم خونه ، شب میام فعلا همگی ، مرسی داشم نادر (sm127)
هر وخت تشکر رو زدی اون وخ نقل قولت فعال میشه خخخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ؟؟ یه بار بکن ، به راه راست هدایت میشی ....نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باباجان برو بمب ببند به خودت بپر تو بغل ادمین بگو یا تشکر منو درست میکنی یا سایت و از دیتابیس میترک.ونم (sm70)
پ.ن: جا داره یه تشکر ویژه بکنیم از جنبه ی آقا احسان گل که حواسش هست شوخی میکنیم باهاش (sm127)(sm10)(sm134)
پ.ن2: من دیروز اول از همه اون نقاشی رو واسه خودش فرستادم و اجازه گرفتم که بذارم اینجا و بزرگوار اجازه دادن (sm19)
پ.ن3: میخوام بگم احسان خیــــــــلی آقاس...آقــــــــــآ(sm19) my عشقید شما ها(sm132)نقل قول:
کاش می دانستی که حتی ... "دیدنت " می ارزد به هزار بار "کرد.نت" ... . .
باور کنید عاشقانه بود...من طرز بیانم خوب نیست