پولش حاضره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پولش حاضره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) نه بابا!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرت الآن دیگه کسی به مدل قبلی سانتافه نگاه هم میکنه یا هر مدل دیگه ای که جدیدش تو بازار اومده، من میگم چیز تکی باشه تا یه مدت طولانینقل قول:
آره مامان (sm70)نقل قول:
تاریخ چرا عوض شد پس؟!(sm54)
دقیقا این نکته بعدیه... با این بنزینای اشغال اصلا موتور نمیتونه خوب کار کنه... بیخود نبود که در پایان سال 2013 بهتریم ماشین شد... اینا گند میزنن به افتخاراتش (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من سوناتا همه چیش اوکی هست و نرماله
دست رو هر چیز دیگه بزاری ، یه عیبی ازش در میاد به جز سوناتا
به خاطر من عوض کردن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهقان فرمودن چهارشنبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دفعه که مثل من گاو بیاد وسط جاده میفهمی فرمون پذیری یعنی چی (sm9) خوندی چی سرم اومد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]