جهان یه فیلم کوتاه بود ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
جهان یه فیلم کوتاه بود ... (sm50)
من از این پرسه ها خسته ام ... (sm81)
یه هدفون توی گوشامه
خیابونا رو میشمارم ... (sm81)
یکش رو 6.7 سال پیش دیدم یادمه خیلی خوشم اومد اون زمان (sm120)بقیش رو ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیرکل حراست ورزش و جوانان به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال انتخاب شد. (sm54)
قیافرو (sm50)چه وضشه آخه (sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقایون 4تا قیلم خوب 2016 معرفی کنین از بیکاری نگاا کنیم
قربانت برم .. (sm51) قابلی نداره میخوای تا پستش کنم برات (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی میگم الان خدمات ارتباطی بازه برم سیم کارته رو فعالش کنم (sm59)
اینو چندین بار از وسطاش از شبکه 4 دیده بودم... این شد که گفتم یه بار دان کنم از اول ببینم چی به چیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکش باز خوبه بدک نیست... 2 و 3 فقط تکرار همون ایده است...
یکش به نظر میرسه فیلم در خدمت ایده اس... ولی 2 و 3 ایده کاملا در خدمت پیشبرد فیلم و سودآوریه... تکرار (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن داداشه احسان علیخانیه (sm2) خودش گفته هستیم ولی نگفته چرا فالمیلیمون فرق داره
من از تو مفتی هم چیزی نمیگیرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندومبه (sm120)