اون کاری که گفتم انجام ندادی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون کاری که گفتم انجام ندادی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این کارا مگه درایو پرایمری میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان یه هنگ کوچیک دارم نمیدونم بخاطر اینه یا خود وین مشکل داره باس صبر کنم اپدیت بیاد
باید وقتی که میخواستی وین نصب کنی اون هاردتو در بیاری که این ssd بشه هارد اصلیتنقل قول:
الانم یه امتحان بکن ضرر نداره
من قبلا تست کردم اوکی شده ولی ssd نبود .. درش بیار .ریست کن ببین نتیجه میگیری یا نه .
(sm172)دوباره بگو
برو کابل هارد قبلیتو در بیار بزار فقط این ssd باشه . ویندوزتو ریست کننقل قول:
بعد بیا ببین اوکی شده یا نه ... اگه دیدی درست شد کابل اون یکیم بزن
اوکی همینجا باش تکون نخور (sm2)
(sm2)کابل ساتارو دربیاریا .