خیلی خوب بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی خوب بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) صدتا کار بهش گفتم هیچکدومو رو قالب انجام ندادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندجارو خودم پیدا کردم درست کردم ولی اینو نمیتونم دست بزنم ، بِیس اصلی پستاست
فقط میشه تاریخشو عوض کرد
به کی اخطار داده؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا تلویبیون باید کلا جمع کنه دیگه (sm171)
هر دفعه که اخبار میده ی چیزی در مورد مدیریت فضای مجازی میگن(sm2)
همشو ببندین خیال خودتونو راحت کنین
چقد ساده ای تو ممرم (sm120) ای شکوه پا برجا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون یارو تو قوه قضائیه فرق بین تبلت و تافتون رو نمیدونه اونوقت چجوری دادستان کل مملکت دستور رسیدگی به فضای مجازی میده ؟ از 2 ماه پیش جناب وزیل دهه شصتی مشغول پرونده سازی بودن و حالا یکی یکی دارن میفرستن دادستانی ... قضیه خفن تر از این حرفاس ...
رییس فدراسیون نجات غریق از ادامه حضور در این فدراسیون منع شد
در شرایطی که مصطفی میرسلیم از سال ۱۳۶۸ و آغاز به کار فدراسیون نجات غریق در راس این فدراسیون حضور داشت، برای دوره جدید موفق به ثبت نام نشد.
در اساسنامه جدید فدراسیون های ورزشی حداکثر سن کاندیدای ریاست هر فدراسیون نباید بیش از ۷۰ سال باشد. بر همین اساس و در شرایطی که ثبت نام از نامزدهای ریاست فدراسیون نجات غریق تمام شده، میرسلیم به دلیل داشتن بیش از ۷۰ سال سن موفق به ثبت نام نشد (sm120)
حالا نوبت رفتن به معبد شائولینه (sm2) رئیس افتخاری معبد استاد موصان سلیمک (sm2)
شهرزادم تموم شد خوبه دیگه شی این فصل بیننده ش کم شده ..
سالار پلی ..
یا حوا بگو بکش رو سینه قیچی بزن (sm2)
رییس فدراسیون وزنه برداری از آغاز فعالیت بانوان در آینده ای نزدیک خبر داده است
کلاً این برلوسکونی علاقه زیادی به لحاف رختخواب داره (sm2)ول کن هم نیست (sm2)
سیلویو برلوسکنی، نخست وزیر اسبق ایتالیا به مناسبت سالروز تولد ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به شهر سوچی سفر کرد تا به همین مناسبت هدیهای به او تقدیم کند.
شرکت سازنده این لحاف روتختی که طرح روی آن را دوخته، به ریانووستی گفته که دوختن این طرح روی آن نزدیک شش ساعت طول کشیده است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالار عقیلی پلی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
رضا صادقی زیادی نمیچسبه ..
(sm2)دعوا بالا گرفت
خیلی هم زیادی میچسبه رضا صادقی(sm127)
مثل یوسفی که زلیخا نداره
خودم رو تو قصرِ تو تنها گذاشتم ... (sm50)
(sm118)تا پایان سال منتظر البوم جدید باشید
غزل از صفا
یه جوری تنظیم کنید که با آلبوم حضرت استاد رضا یزدانی هم زمان نشه انتشارش ...
شانه خالی نمی کنم، زیرا
با تو همواره رو به رو هستم
باش تا صبح دولتم بدمد
شانه خالی نکن، بگو هستم
یا بگو از چه دوستم داری
یا نگو ترک خانه خواهی گفت
هم بگو هم نگو، که من عمری ست
خسته از این بگومگو هستم
بعد ازین رد گریه هایم را
جاده ها چشم بسته میخوانند
چمدان های خسته می دانند
رهسپار کدام سو هستم
من تو را برگزیدم از همه ی
دلبرانی که عاشقم بودند
همه ی عاشقان من اویند
من هم از عاشقان او هستم
خاطرت هست قایقی که شکست
سینه ای از کدام دریا بود
پس به خاطر نگه ندار امروز
سکه ای در کدام جو هستم
مهربان! حرف داشتم با تو
یک جهان حرف داشتم با تو
یک جهان حرف بودم و حالا
عقده ای مانده در گلو هستم
در اتاقی که بی تو قبر من است
روی تختی که جای خالی تو ست
چون تو گرمم نمی کنی کفنم
تو که سردت شود پتو هستم
تو که تنها شوی به غیر از من
به سراغ کسی نخواهی رفت
من که تنها تر از توام، تنها
با تو محتاج گفتگو هستم
زنِ شومرده ای ست زندگی ام
چشم غسالخانه ای دارم
زندگان تمام دنیا را
با همین گریه مرده شو هستم
سرم از آستانه ات خالی ست
جای من روی شانه ات خالی ست
تا ابد نیستی و با این حال
تا ابد با تو رو به رو هستم ... (sm50)
حسین صفا ...
تو چرا نمی میرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلت میاد ... (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm170)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
سالار پلی ..
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فرماندهی انتظامی کرمان در خصوص ماده مخدر صنعتی جدیدی معروف به بیوسنتزی گفت: اثرگذاری این ماده چندین برابر شیشه است (sm120)
یه جورایی شبیه گلاب دو آتیشه میمونه (sm120) فقط موندم او بیو ینی چی ؟ (sm120)حتماً عصاره بدن یه شیشه ای رو میگرن با شیشه مخلوط میکنن (sm2)پلی آمفتامین میشه (sm2)(sm2)
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران: گوگرد بنزین تهران بالاتر از حد استاندارد اعلام شد حد مجاز گوگرد در بنزین 50 درصد است اما این میزان در بنزین تهران 58 درصد است
شهروند| بنزین تهران غیراستاندارد است. این اعلام رسمی سازمان استاندارد ایران است. حالا درحالی حد مجاز گوگرد در بنزین ٥٠درصد اعلام شده که نمونهگیریهای پایش کیفیت نشان میدهد این شاخص در بنزین تهران ٥٨درصد است. البته نیره پیروزبخت رئیس سازمان استاندارد ایران میگوید؛ این شاخص در سایر کلانشهرها کمتر از سقف مجاز و حدود ٤٨درصد است. بنزن بنزین از دیگر شاخصهای مورد بررسی سازمان استاندارد است که به گفته پیروزبخت روند نزولی به خود گرفته و از ١,٢درصد در سال ٩٣ به ٠.٩درصد در سال ٩٦ رسیده، درحالی که سقف آن یک است
بنزن بنزین یورو چهار نیم درصد هم نیست ! سقف 1 برای بنزین تولید ایرانه که بنزین نیست نوعی نفت کوره که زمانی جناب مموتی تحویل ملت میداد
بعدشم گوگرد بنزین یورو 4 ، 40 درصد هم نیست !
یورو 4 یه چیز دهن پر کن شده که اینا چند ساله میگن ... این بنزین یورو صفر هم نیست
چه امروز بحث علمی شد (sm2)بزار فضا رو عوض کنیم (sm120)روح عزیز از فضای مجازی بگو ببینم چه خبره (sm2)
ماجراهای الی و مش رحمان (sm2)(sm2)
(sm2)
(sm74)
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Blade Runner 2049 2017 با کیفیت HDCAM 720p
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرت که به من میگی شونصدتا لینک میذاره ..
این فیلم خیلی خفنه در ضمن ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم که هر شی گوفتی این شن روز همش سر نت بکش بیرون دیه ..
نت ما که خوب است به کوری ششه بعضیا .. (sm120)
(sm120)
عارف (sm2)dna فقط (sm2)