یه قماره دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه رو میدم بره(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه قماره دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه رو میدم بره(sm120)
من اگر بخوام بالای صد و بیست , سی خرج کنم قطعا شاسی بلند میگیرم (sm174)نقل قول:
ما ارادت داریم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود من عاشق شاسی بلندم، اما هر چیزی یه تناسبی می خواد، اگه کیفیت ساخت موهاوی بالا بود من به احسان پیشنهاد می دادم که بره سراغ 8 سیلندر موهاوی کم کاکرد که با شتابش خیلی از ماشینا رو جارو میکنه و بدرد آفرود هم میخوره حسابی ، اما خب کیفیت ساختش یه مقدار پایننه، سانتافه خیلی خوبه خیلی قشنگه اما مطمئنم تو ذوقش میخوره وقتی بخره
ما ارادت داریم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود من عاشق شاسی بلندم، اما هر چیزی یه تناسبی می خواد، اگه کیفیت ساخت موهاوی بالا بود من به احسان پیشنهاد می دادم که بره سراغ 8 سیلندر موهاوی کم کاکرد که با شتابش خیلی از ماشینا رو جارو میکنه و بدرد آفرود هم میخوره حسابی ، اما خب کیفیت ساختش یه مقدار پایننه، سانتافه خیلی خوبه خیلی قشنگه اما مطمئنم تو ذوقش میخوره وقتی بخره
تردید نکن (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا (sm100)نقل قول:
این جاده های بیخود ایران نهایتا چند تا میتونی بری اولا
دوم ماشینی باید بگیری که بعد واسه خرجش هم نمونی
بخورده اقتصادی تر
وقتی همه چی گرفتی و پول اضاف اوردی اونموقعبعنوان تفریح بری دنبال این جور ماشینا(sm100)
بیچاره گاو ِ (sm25)
خرج بی ام دبلیو رو با ساتافه یکی میدونی ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب است
نقل قول:
من نيز دوست ميدارم (sm59)