-
(sm30)
یک پرسش: آیا زمان بازنشستگی و استراحت آیتالله [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] فرا نرسیده است؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-
-
گزارشگر پاناما (sm120) 39 تا گل میگه عین هم (sm120)
-
-
-
الان شهرام شب پره هم دست به کار میشه (sm2)گوگوش ریش نزاره صلوات (sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-
(sm77) عرق سگی چیه تو این اوضاع (sm2) ایندفه اگه فیلـــــــــــــتر نشیم واقعاً میان منو میبرن (sm2)
-
-
Vikings
New Season Wed Nov 29
(sm50)(sm74)
-
جیگره خیلی تو هلن بازی کرد دیگه بیبین فیلمش.
-
3 تا خواننده رو محکوم کرد .. :l
-
صحبت های "امید حجت" تنظیم کننده قطعه ماندگار "پاروی بی قایق" در مورد محسن چاوشی:
در بین قطعاتی که برای خوانندههای مختلف تنظیم کرده ام، با قطعه «پاروی بیقایق» محسن چاوشی، بیشتر از همه ارتباط برقرار کرده ام.
من و محسن چاوشی با هم خیلی راحت بودیم و توانستیم با هم خاطره بسازیم. لحن خاص و گویش هنرمندانه و صدایش را خیلی دوست دارم و البته شخصیت دوستداشتنی و مهربانش را.
چاوشی، الان هم بسیار موفق است و از شنیدن کارهایش کِیف میکنم.
همه ی ما مطمئن هستیم که اگر محسن چاوشی در استادیوم آزادی کنسرت برگزار کند، 100 هزار نفر از سراسر ایران به تماشای اجرای او مینشینند.
-
-
-
حکم طارمی هم تکذیب کردن بعد رفت تو پاچشون اینم خبر نداره هنو بذا حکم ابلاغ شه بش
-
-
الی یه شی بت میگم ببین حالت بد میشه ..
-
-
-
-
بخاطر رجیستری گوشیا گرون شدن s8 plus دیجی شده 3/100
-
عمو رضا رو میخوان ببرن اوین ... (sm50)
-
ولی خوبه اونجا با حمید صفت یه کار دوتایی میدن بیرون ...
-
فوکیدمتون دارم بحث مهم مهم میکنم دیوسا ..
-
#جای مشکی پوش زندان نیست ...
-
نوت 8 شطوره من اصا از گوشی موشی خبر ندارم دیگه شی به شیه ..
-
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]خودت رو آموزش بده كه تو هر موقعيتى، قسمت خوب داستان رو ببينى ������ من مسئول حرفى كه ميزنم هستم ، اما مسئول برداشت تو از حرفم نيستم ........ ������فرصت خوبيه بشنوم از ادمهايى كه .... ������
-
سینجول می تونی رایزنی کنی لهراسبی و سرلک رو تا ابد تو زندان نگه دارن ؟
-
یکاری کن سینجول خودشو بکشه (sm2)
-
سرلک چرا آهنگاش خوبه دوس دارم ..
-
البته اینا به هیچ جا نمیرسه
باربد بیات هم یه زمانی یه همچین حرکتی زد رو یه خواننده به اسم محسن قمی ، محکوم هم شد ولی حکم اجرا نشد ...
اتودهای بابک بیات رو محسن قمی بدون اجازه برده بود و با یه آهنگساز دیگه زده بود ، تنظیم کرده بود و پخش کرده بود ...
-
این سه تا جانور اصلا در حد و اندازه ای نیستن که بخوان واسه خودشون آبرویی تو بازار موسیقی داشته باشن ...
-
این فوکی فقط سنگ اونوریا رو به سینه میزنه ..
-
ولی کاشکی واسه سرلک ابد می بریدن ، صداش مخصوص زندان تشریف داره ، واسه زندانی های های و هوی می کرد ، اصلا یه وضعی ...
-
-
امیر عظیمی هم یه جوری این بار ..
-
خیلی دوست دارم ناله هایی که سرلک تو کارای چاوشی میکنه رو بزارم رو یه فیلم پ...ورن ، بهترین صداگذاری تاریخ میشه ...
-
اونوریا انگار همه با داریوش مشکل دارن .. :l
-
گوگش اسم داریوش اومد پریود شد .. :l
-
موزن دیوس هم معلوم نی شه غلطی میکنه اسم آلبومو بوگو دیگه ..