هر کی اینو ندیده بدون تردیدی نگاه کنه واقعا عالی بازی کردن
The Miracle Worker (1962)
نمایش نسخه قابل چاپ
هر کی اینو ندیده بدون تردیدی نگاه کنه واقعا عالی بازی کردن
The Miracle Worker (1962)
طبق شایعاتی که منتشر شده است، کمپانی برادران وارنر در نظر دارد نخستین تریلر فیلم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) را در سینماهای محل اکران [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) پخش کند.
(sm81)
وصلِ تو كجا
و منِ مهجور كجا ... (sm50)
فرشید اعرابی - شهر خالی ... (sm88)
من هر آن که او دور
چو دل به سینه نزدیک،
به من هر آن که نزدیک،
از او جدا، جدا من ... (sm50)
دیووانه وار میرفت خندان به سوی خورشید
از آسمان تاریک گویی ستاره میچید ... (sm50)
در شهر خالی ما دیوارها خمیده
صدها درخت بی سر در کوچه قد کشیده ... (sm50)
(sm59)درس شد
پرواز بی خطر ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام گل پسر خوبم تو خوبی؟ والا تو رو نمیدونم ولی من سر میزنم به هوای دانلود اهنگ ولی به ندرت صحبت میکنم
تو یکیشو بگیر سه تای دیگه پیشکشت
هادی این منو از رو بردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
عجب(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شام دال عدس داشتیم فکر نکنم خورده باشی غذای جنوبیه (sm59)نقل قول: