همای پلی ..
گفتم ببینمت شاید که از سرم دیوانگی رود .. (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
همای پلی ..
گفتم ببینمت شاید که از سرم دیوانگی رود .. (sm74)
صداش از کیون مرغ در میاد ولی خوبه ..
واکنش سینا سرلک و مدیر برنامه هایش به اتهام مشارکت در سرقت ادبی :
مسعود دهقان تهیه کننده و مدیر برنامه سینا سرلک به خبر منتشر شدہ دربارہ محکومیت این خواننده واکنش نشان داد.
دهقان با اشاره به اقامت موقت این خواننده مطرح موسیقی ایرانی در خارج از کشور گفت: ما از این طرح شکایت و برگزاری دادگاه بی اطلاع بودیم و امروز از طریق رسانه ها در جریان حکم صادرشده قرار گرفتیم. وی افزود:
این حکم دادگاه غیابی بوده و قابل تجدیدنظرخواهی است و در اسرع وقت از طریق وکیل سینا سرلک به آن اعتراض
خواهیم کرد.
مدیر برنامه سرلک تأکید کرد: پس از مشورت با وکیل ایشان، از رسانه هایی که برخلاف قانون، برای نخستین بار تصویر حکم غیرقطعیو خبر را به انتشار رسانده ، شکایت خواهیم کرد. دهقان در پایان افزود: سینا سرلک از خوانندگان خوب کشور هستند و چنین حواشی از اعتبار و ارزشی وی در بین مخاطبان کم نخواهد کرد.
سینا سرلک :
سپاس از شما هموطنانِ عزيز و مهربان كه پيغامهاىِ بسيارى براى من فرستاده ايد و نگرانِ من هستيد . همچنين براى دوستانِ عزيز و هنرمندم رضا صادقى و على لهراسبى هم آرزو دارم كه موردِ مشابهى كه برايشان پيش آمده به سرعت حل شود . با لطف خداوند و حمايت شما مردم عزيز و حمايتِ مسئولينِ مربوطه و وُكَلاىِ مُحترم در جهتِ رفعِ موضوعى كه پيش آمده ، همه چيز به سرعت حل خواهد شد . سپاس از لُطف و صبورىِ شما عزيزان.
تو چه کخی داری تلگرام بزنن ایسنا هم بگا بدن خوبه چن وقت دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منصور پلی ..
این پیکی بلیندر چرا یه درخت تو خیابونا نیس خیلی عجیبه انگلیس که سرسبزه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گم برو من الان فصل 3 هستم دیوسا یا دارن میکشن یادرن میکنن یا دارن میخورن ..
اعمق من همشو دیدم
ها پس شی میگی ..
اینو ببین
The Girlfriend Experience
نمودی از روز اول که اومد ..
سالار چه میکنه شن روز با من .. (sm74)
زدم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 97.1 MiB 2016-Apr-21 19:30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 100.8 MiB 2016-Apr-21 19:30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 107.0 MiB 2016-Apr-21 19:30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 108.7 MiB 2016-Apr-21 19:30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 112.5 MiB 2016-Apr-21 19:30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 103.5 MiB 2016-Apr-21 19:30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 104.5 MiB 2016-Apr-21 19:30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 98.4 MiB 2016-Apr-21 19:30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 101.6 MiB 2016-Apr-21 19:30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 111.2 MiB 2016-Apr-21 19:30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 106.8 MiB 2016-Apr-21 19:30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 102.0 MiB 2016-Apr-21 19:30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر شكايت من از سه خواننده كه گويا به تحقير از من ( كه به شعور و دانش خودشان. مربوط است)
بنام ترانه سراي لس آنجلسي نام بُرده اند؛
من در ااروپا زندگي ميكنم!
و ديگر اينكه هنرمندان؟!
عزيز داخلي! ديرگاهيست كه در ابتذال ، گوي سبقت را از لس آنجلسي ها ربوده اند! !
با احترام. به تمام. قلم بدستان متعهد:
اردلان سرفراز
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50) چه خوب بود این
(sm50) سلام
میزی برای کار ، کاری برای تخت
تختی برای خواب ، خوابی برای جان
جانی برای مرگ ، مرگی برای یاد
یادی برای سنگ این بود زندگی
جانی برای مرگ ، مرگی برای یاد
یادی برای سنگ این بود زندگی
این بود زندگی ... (sm50)(sm88)
Bonus track های آلبوم rasmus اضافه نمیکنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ssd عجب چیزیه (sm120)
تو چه برندی گرفتی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم میکرو میگن میکرون میگن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) من که نمفهمم این موزن در چه حالی سیر میکنه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Annabelle: Creation 2017
جالب بود (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm50)
(sm27)
سینجول شقد حف زدی .. (sm120)
31 سال پیش در چنین روزی فراموش ناشندنی یی : شیر طلایی برای اجرای atlantis is calling
البته این مراسم در تاریخ 11 اکتبر 1986 هجری میلادی بوده و مسلماً دیروز سالگرد آن ! ولی طبق اسناد این مراسم در راس ساعت 21:30 دقیقه و یک ثانیه به وقت محلی آغاز شده و به ساعت ما میشه یک ثانیه بامداد 20 مهر
چاره ای جز بازگشت نیست (sm2)نقل قول:
به شب های بی پنجره
به این وحشت مسخره
(sm120)
البته بعیده الی جان متوجه بشی (sm2) خیلی مفهومیه کمک میخوای (sm2) دستهای پرتوان ، برسین به داد این ناتوان (sm2)(sm2)
حماسه حضور چند دقیقه ای (sm2)(sm2)
باز شیطون شدم (sm2)
(sm2)وحید لینچان
هنوز اصغر تینیو و جواد تای سانگ تحت تعیقب هستن (sm2)
رییس از این دوتا سریال کدومشون ارزش بیشتری واسه دیدن داره ؟
californication
جلو نامحرم داد نزن تحریک میشه